Sivut

sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Estekilpailut 20.9.

Lähdimme Alavudelle kilpailemaan, vaikka varsinkin äiti vähän empi ajatusta. Alavudelle on kuitenkin sen verran matkaa, että sielä ei yhtäkkiä vain käydä. Joka kerta kun olemme nyt lähteneet trailerin kanssa jonnekin, hämmästelen aina vain samoja asioita: S odottelee vuoroaan tyytyväisenä, koska aloitetaan lastaaminen ja lastaaminen sujuu ongelmitta, minkä lisäksi S matkustaa helposti (se ei heilu ja tantteeraa). En voi kuin ihmetellä ja olla kiitollinen kaikesta. Kaikkien ongelmien jälkeen asiat alkavat sujua ja on mukavaa lähteä hakemaan kilpailuihin kokemusta. Ylipäätänsä se kuinka paljon S on muuttunut ja kehittynyt. Voisin palata takaisin aiheeseen, ennenkuin hehkutan pelkästään koko postauksen ajan kuinka tyytyväinen olen tuohon hevoseen. Okei, en voi lopettaa, koska onhan kaikki kovan työn tulosta ja kukapa ei olisi onnellinen tässä tilanteessa.

Matka ja kaikki sujuivat hyvin, eikä ongelmia ollut. Menin kaksi luokkaa, 70cm ja 80cm. 70cm meni ihan hyvin, S ei kuitenkaan ollut aivan niin hyvä kuin olisin toivonut. Harmillinen tuo yksi kielto, koska S mietti kahdesti menisikö, mutta ei sitten mennytkään. 80cm jännitti ihan hirvittävästi, koska esteet näytti jotenkin maasta niin suurilta. En edes tiedä miksi, mutta onneksi ne näytti hevosen selästä paljon pienemmiltä. Verkassa S otti yhden kiellon, mutta ei se mitään haitannut. S oli muutenkin paljon parempi. 80cm rata meni todella hyvin, ensinnäkin ylitin oikeasti itseni. Päätin, että kaikista mennään yli ja olin itsevarmempi kuin ennen. Olin näyttänyt esteitä jo verkassakin paljon, että kieltojen takia ei ole varaa saada hylkyä. S ei edes yhdenkään erikoisesteen kohdalla epäröinyt, se vain teki hommia ja pelasteli kuskin virheitä. Vihdoinkin on esteilläkin jonkinlaista edistystä huomattavissa, etenkin erikoisesteiden kohdalla, käännöksissä yms. revin vieläkin liikaa ohjalla. 

Satulle ja Jarille kiitos videoista, seurasta ja kaikesta mahdollisesta! :)

Kaiken kaikkiaan ei tullut onneksi turhaa reissua tehtyä Alavudelle asti ja saimme palata kotiin hyvinkin tyytyväisinä 80cm luokkavoitosta. Seuraavana viikonloppuna olisikin koulu- ja estekilpailut edessä, siihen asti pyritään treenaamisen ohella ottamaan rennostikin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti