Sivut

torstai 17. syyskuuta 2015

Estevalmennus 16.9.

Eilen pääsin ensimmäistä kertaa Heidin treeniin hyppäämään Myllykylän kentällä. Äiti oli kuskina ja Assu tuli Namin kanssa meidän kyydissä. Satu oli vielä mukana kuvaamassa ja auttamassa :) Tälläkertaa S käveli melkein suoraan koppiin, eiköhän se pian suoraan sinne mene. Aloitimme yhdessä radan rakentamisessa, me olimme kuitenkin vähän myöhässä aikataulusta, niin emme kerinneet niin paljoa auttamaan.


Teimme todella pitkät alkuverryttelyt, olin jo puolessa välissä lopettamassa :D Ai miten niin pitäisi jaksaa sinne punttisalille raahata itsensä? No onneksi nyt sinne on aikaa raahautuakin ja koirankin kanssa olen yrittänyt lähiaikoina ahkerasti lenkkeillä, unohtamatta rakasta bodycombattia. Alkuverryttelyssä teimme samantyylisiä asioita kun viime viikolla valmennuksessakin, eli voltteja ja loivaa kiemurauraa. Sen jälkeen menimme puomeja ja aloimme hyppäämään.


Videopätkistä kiitos kuuluu Satulle!

Mitään ihmeellistä sanottavaa ei ole, koska oli aika tyhjä fiilis valmennuksen jälkeen. Valmennus ei mennyt hyvin, muttei surkeastikaan. Oli avuton olo siellä selässä ja tuntui, ettei olisi osannut ratsastaa, eikä ensinnäkään istua siellä. Ongelmani onkin juuri nyt istunta, varsinkin laukassa. Hevonen toimii hyvin nyt, mutta ratsastaja kaipaa hienosäätöä - ja paljon. En eilen jaksanut tehdä postausta, koska tulimme nin myöhään kotiin. Alunperin meinasin sen tehdä jo silloin :) Eve oli kuvaamassa myös valmennusta, niin saatte kuviakin kunhan saan ne Eveltä.


2 kommenttia:

  1. Tämä Heidi vaikuttaa tosi hyvältä opettajalta! Minkä hintaisia hänen valmennuksensa ovat? Olisin kovin kiinnostunut! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on :) tuu vaikka mulle jutteleen fbs niin kerron lisää?

      Poista