Sivut

maanantai 9. toukokuuta 2016

Rutiinit auttavat

Torstaina olisi matka tiedossa klinikalle ja kaiken lisäksi muuton yhteydessä Sara meni traileriin huonosti. Sen takia sunnuntaista asti olen lastannut Saran joka päivä ja aijonkin lastata sen joka päivä torstaihin asti. Torstain jälkeen olisi tarkoitus lastata Sara pari kertaa viikossa, että saa pidettyä rutiinin ja tehtyä Saralle selväksi sen, että traileriin mennään silloin, kun joku niin vaatii.

Lauantaina ja sunnuntaina lastaukseen kului tunti. Sara ei pelännyt traileria tms, mutta se ilmiselvästi halusi vain ottaa naisesta mittaa. Sara haluaa vain päästä pälkähästä ja suomalaisittain yrittää kusettaa sen minkä kerkeää. Saralla on kuitenkin käynyt tuuri ja hän on onnistunut saamaan yhtä jääräpäisen akan omistajakseen. Maanantaina ei ollut tarkoitus lastata Saraa, mutta asiaan tuli positiivisessa mielessä muuttujia ja pääsinkin lastaamaan Saraa. Tarkkaa aikaa ei otettu, mutta lastaamiseen meni alle puolituntia. Kyllä se tästä vielä, pitää vaan saada hommaan rutiini takaisin. Kaikista parasta on kuitenkin se, että kun Sara on kopissa, saan itse mennä siirtämään väliseinän ja laittaa takapuomin kiinni. Onnistuu tulevaisuudessa yksinkin lähteminen kun neiti odottaa kiltisti, että laitan kaiken kiinni.

Tällä hetkellä tilanne on 3 - 0 ;)

Torstai jännittää aivan älyttömästi, koska sitten tosissaan saa tietää mitä Saran tulevaisuuden kanssa tehdään. Jääkö Sara lomalle kuinka kauaksi aikaa vai saako askellajeja kuntouttaa. Paljon enemmän Sara jo tarhassa riehuu, mutten silti uskalla ääneen positiivisia asioita sanoa, koska koskaan ei voi olla liian varovainen. Todennäköisesti palailen torstaina asiaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti