Sivut

perjantai 11. tammikuuta 2013

What you feel? nothing.

Mulla on kauhee masennus.... Einy kumminkaa mikää masennus masennus, mut sellanen masennus olo. Oon niinku kauheen allapäin, mikää ei kiinnosta ja kaikki on päin persettä, vaikka asiat todellisuudes ei oo niin. Kai tää on jotain perus teiniangstia emt. Mut onneks tälle päivälle oli vähä jotain kivaa tekemistä, nimittäin Milla tuli ratsastamaan Saralla ja muutenvaan oltiin tallilla :) kyl se piristi kummasti mut ku pyöräälin kotia niin taikaiskusta kurja fiilis. Toivottavasti tää menee ohi! Huomenna olis kivaa tekemistä Annan kans niin toivottavasti piristyis :) Niin Jonihan ei meille viikonlopuks sit päässykkää... enkä Mietaalle halunnu mennä niin sitte sanoon Annalle et haetaan jostain ruokaa ja katotaa leffa ja muutenvaa vietetää aikaa! ♥ Ja sitte sunnuntaina meen Emmalle ja Eerikalle, niin kiva nähdä niitäki piiiiiitkästä aikaa. Kivaa tekemistä on luvas :)

Niin tallilla tosiaan ku oltiin Millan kans laitettiin Sara valmiiksi ja höpötettiin ja hösättiin kaikkee turhaa :D Sittekku kentälle päästiin niin menin aluks Saralla ku Milla halus nähdä ku ratsastan sillä ekaks niin sitä siinä sit taivuttelin ja yritin kuolaimelle. Ihan kivasti se meni mut oli hankalampi toiseen suuntaan. Ku olin päässy kaikki askellajit läpitte ja näin niin pääsi Milla sit koittaan :) Aattelin et apua ei siitä tuu varmaan yhtää mitää ku Sara on silleen et en varmana liiku mihkään yleensä uusilla, mutta se liikku tosi hyvin ja oli herkkä pohkeelle! Laukannostois oli vähä ongelmia, mutta niinhän oli mullaki aluks. Oon kyl tosi tyytyväine Saraan ja hienosti se Millaki ratsasti (: et ei oo mitää moittimista. Sitte ku oltiin saatu heppa laitsalle niin jäin vielä jutteleen Satulle ku Milla oli haettu.

Nyt illalla sit aattelin et voisin vaikka kattoo Ypäjä jaksot mitä en oo kattonu vielä ja sitte jotain muuta muksaa :) ♥ Oon nyt teidän muidenki blogeja lueskellu paljo! ja onse kivaa tietää ite omista lukijoistaki jotaki (: Ei mulla oikeestaan muuta kerrottavaa oo :) kerron sit viikonlopusta joku päivä!


ps. Millalla on sit turvaliivi :D

Naa ne oli niin söpöjä ♥!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti