Sivut

maanantai 16. syyskuuta 2013

Takapakkia

Näköjään yks lukija jo säikähtynyt ja lähtenyt pois pettyneenä, että tästä tulis armoton heppablogi :D haha, noei mutta siis oon tehnyt nyt päätöksen. Eli pidän tän entisellään, mutta tästä voi tulla heppapainotteisempi ja näin :) Muistakaa teillä ei oo mitään ideaa, että pitääs haukkua heppoja ja et ne on tyhmiä ja miks niistä postauksia, koska ne on osa mun elämää ja tulee aina olemaan! Mutta nyt vähän asiaa :) Äiti ja iskä on nyt Virossa, joten ollaan kotona kolmiste, mun lisäks tietysti Petri ja sitte Joniki on meillä. Mulla on viimmeinen koe keskiviikkona, mikä on matikan koe, mutta huomenna on kemian koe ja se on viimmenen koe mihin luen :D koska tiedän pääseväni matikasta läpi ja tänään ollut fysiikankoe tuntu menevän hyvin :)

Tilasin Saralle pari juttua:

Viljar Shopista Ötökkäloimen tulevaa kesää varten, oli kauheessa alennuksessa joten ehdotin äitille, että ostetaanko nyt, niin se sopi :) Hinta vain 49.00€. (loimen "sivulle" pääset tästä) Musta oli käypä hinta, koska tossa on kaikki mukana, kaulakappaleet ja päähänkin ja ne saa irroittaa. Toivottavasti on hyvä ja näin, mutta sen näkee sitte käytännös vasta seuraavana kesänä.

© Viljar Shop
Viljar Shopista tilasin viä ötökkäloimen "kylkijäisiksi" uudet suojat Saralla, mistä oon haaveillut jo kauan! Halusin laadukkaammat ku Saran nykyset ja tyhmää ku kokoaika pitää olla pesemäs niitä, niin olis kiva laittaa ne vaan huonoille keleille ja sitte uusia suojia varjella, käyttää niinku kisoissa ja valmennuksissa ymm. Ihastuin näitten suojien väriin ja värin nimi on taupe :) Koko suojasetti makso 48€, eikä ollut sekään pahan hitainen. Koska nykyään jos haluaa vähän paremmat suojat, niin ne maksaa sen 60€ per pari ja sit ne maksais yhteensä satoja... niin emmä vielä niin kalliita suojia malta ostaa :D (suojien "sivulle" pääset tästä)

© Viljar Shop
Sit tässä on viä toinen kuva, missä näette millaset ne suojat on kokonaisuudessaan :) tosta ekasta näki vain lähinnä värin. 

© Viljar Shop


Sara on taas kipeenä, se on saanut sen heppainfulenssan mitä on nyt liikkeellä. Sekä samanlaisia patteja mitä sillä viimmeksi oli mutta vain sellasia muhkuraasia.... Kuumetta Saralla ei ainakaan vielä onneksi ole ja sen päässä/kaulassa korvien alapuolella, sivuilla, kaulan ja pään liitoskohdassa oleva turvotus on melkein häipynyt. Silti ihmetyttää kauheesti mitä se oikein on. Taidan pyytää ell käymään kun äiti ja iskä on tullut, koska ne patit halun ainakin selvittää koska ne on ihan kauheita. Justiin tulee takapakkia ku luulin, että alkaa kaikki sujua ja nyt ku päästään valmentautumaan säännöllisesti. Merja rupeaa siis käymään kerran viikossa + sitten muut valmentajat :)

Mutta tässä teille pientä infoa, meen nyt koululle syömään ja kemian kertaustunnille. Onko kellää kokemuksia kyseisistä suojista tai loimesta?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti