Sivut

sunnuntai 29. syyskuuta 2013

All my life I've been, I've been waiting for someone like you.

Noniin nyt tulee vihdoinkin heppapostausta missä on videota ja kuvia! :) Youtube päätti videon laadun sössiä oikein kunnolla, mutta.... noh koittakaa kestää. Yritän sit seuraavan videon saada laadukkaampana :) Tein viikko sitte lauantaina mydayn, mutta videoa en oo kerenny lataan youtubeen.... Olin nyt viikonlopun Jonilla ja nyt seuraava viikko onki sitte täynnä kaikkea! tehdään äitin kanssa koko viikon tallivuorot ja sitte viikonloppuna pitää siivota karsinatki ja aamutalli, iltatallin lisäksi. Siihen vielä oman hepan liikutus, urheilu ja opiskelu ja Joniaki pitää viikolla nähdä :)

Tänään oltiin äitin kans tallilla ja oli siä sitte Niina ja Satuki. Laitettiin Sara valmiiksi ja lähdin kentälle lämppäämään Saraa ku äiti siivos karsinaa. Ku olin saanu mentyä askellajit läpi, niin äiti tuli ja otti muutamat kuvat ja videon. Menin Saran aika perusratsastuksella läpi ja tein myös vaihtoja, ollaan treenattu niitä nyt joka päivä niin alkaa jo sujua aika mallikkaasti :) Nyt ku Sara on reippaampi, heilun ihan hirveesti siä selässä ja tuntuu et kokoaika jalakki heiluu.... noh treeniä treeniä. Nyt on tosi paljo auttanu ku pääsee valmennuksiin kerran viikossa, joskus ehkä jopa useemminkin.

Postailen joku päivä paremmin, mutta tässä ne pari kuvaa ja video :)








4 kommenttia:

  1. meette tosi hyvin! onko Saran laukka tollasta vähän laiskan laukkaa, vai katoinko ihan väärin? :D mut ootte kyllä super pari + noi laukan vaihdot meni tosi hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) joo onse laiskaa :D mutta se on parantunu kumminki mitä se ennen oli! Mutta Sarpan kans treenaillaan parhaamme mukaan :) Voi kiitos <3 niitä ollaanki ny treenattu melki päivittäin et saatais ne sujumaan.

      Poista
  2. Ratsastat tosi hyvin ja noi laukan vaihdot meni tosi hyvin!

    VastaaPoista