Sivut

tiistai 10. syyskuuta 2013

Applause

Nyt on ollut niin paljon tekemistä ja kalenterikin on jo nytkin täynnä kaikenmaailman koulujuttuja yms. Torstaina alkaa koeviikko joka loppuu keskiviikkona, joten kokeisiin pitää lukea ahkerasti. Torstaina on vain englanninkoe ja perjantaina fysiikan kertaustunti, mutta maanantaista keskiviikkoon on joka päivä koe ja kertaustunti. Paitsi keskiviikkona kokeen jälkeen on kaksi tuntia normaalia koulu uuden lukujärjestyksen mukaan, ruotsia ja historiaa.

Sara voi hyvin ja on terve. Saran ruokintaa on muutettu, se saa nyt puoli litraa kauraa ja peacemakeria, sekä lisänä mitallinen msm täydennysvitamiineja ja sellaasia. Msm edistää nivelien ja jänteiden normaalia toimintaa, sekä ehkäisee lihasjäykkyyttä. Oon aatellu, että ainakaa siitä ei oo haittaa Saralle ja alkaahan sillä ikää jo pikkuhiljaa olla ku se on 1998 syntynyt :) Ja haluan, että heppa on kunnossa. Oon ollu nyt Saran jalkojen kanssa tosi tarkka ja seuraillu jalkojen nesteiden määrää, jos nestettä on ollut. Saralla on kauhea heinämaha ja on vähä jo lihavan puoleinen, joten nyt alotetaan kunnon treenaaminen ja ratsastan Saralla 5-6 kertaa viikossa vähintään sen tunnin. Oon ollu niin laiska ja ratsastan joskus vain puolituntia ja risat. Nyt Saran kanssa laukan työstäminenkin alkaa sujua, joten laukkaa treenataan ahkerasti, sekä vaihdot, väistöt, avot ja sulut otetaan melkeimpä jokapäiväiseen työn tekoon, jotta ne säilyy hyvin Saran muistissa ja saataisiin niihin mahdollisimman pienet avut ja suijuisivat joka päivä sujuvasti :) Liikutuksen monipuolisuutta ei saa unohtaa, pyrin hyppäämään ainakin kerran viikossa joskus ehkä parikin kertaa ja maastoilukin on hepalle kivaa vaihtelu. Maastakäsintyöskentely on myös meidän "suhteelle" tärkeää ja pitää oman hepan kans joskus saada vain chillailla ja hassutella :) En halua ajatella Saraa mun työnä tai projektina, vaan harrastuskaverina, rakkaana lemmikkinä ja ystävänä!

Olin viikonloppuna Vaasassa Jonin ja sen pikkuveljen Jannen kanssa :) Oltiin kaupungilla ja ostin H&M yhden valkoisen neuleen 19,95€ ja sitte ostin Pieces pitsilompakon 15,95€. Kummatkin tarpeellisia ja sattumalta löysin uuden lompakon, ku vanha alkoi käydä pieneksi, nurkat oli ihan kuluneet. Toisinsanoen veteli ihan viimmeisiään pikkuhiljaa :D Lisäksi sain Pauliinalta mukavasti vaatteita :) ! Materialismionnellisuus on kiva asia... <3 kehkeh. Viikonloppu oli mukava ja oli tosi kiva olla Vaasassa pitkästä aikaa :) Pelattiin korista joka päivä ja syötiin hyvää ruokaa :D

Akselin Merja tulee valmentamaan mua ja Saraa, sekä Satua ja Karoa torstaina klo 16.00! Toivottavasti menee hyvin ja tykkäisin, niin sitte Merja tulisi valmentamaan meitä joka viikko :) Vaihdan muutes ulkoasun, kunhan saan itsestäni ja elukoista mieluisia kuvia (:









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti