Sivut

tiistai 3. helmikuuta 2015

Bucas Freedom

Nyt kun oon saanut niitä pieniä loimia myytyä, oon hankkinut muutaman sopivamman kappaleen. Varmaan keväällä vasta rupian sadeloimia yms. kattelemaan, mutta nyt piti ulkotoppaloimi saada. Suomen talvet on niin arvaamattomia, että pitää vähintään se kaksi ulkotoppaloimea olla. Ostettiin äidin kanssa koville pakkasille paksumpi ulkotoppaloimi, sekä yhdestä kaulakappaleettomasta loimesta tehdäänn kaulakappaleellinen kunhan keritään. Nyt S saakin talveksi kolme toppaloimea käyttöönsä, niin ei ainakaan niistä pitäisi pulaa olla.



Agrimarketilla on tarjouksessa erä Bucaksen freedom ulkotoppaloimia 87,50€ kausiväreissä berry ja petrol. Sain Saran pienen toppaloimen myytyä, joten Agrimarketin tarjous oli todella houkutteleva. Päätettiin äidin kanssa ostaa kyseinen loimi, varsinkin kun toisena värivaihtoehtona oli tyttömäinen berry. Tuntuu, että kaikki Saran loimet ovat joko tummansinisiä tai ruskeita. Olenkin sen takia päättänyt, etten enää yhtäkään sen väristä loimea osta.



Todellisuudessa siitä on jo aikaa kun loimen ostimme, mutta ajattelin ensin hankkia siitä edes jonkilaisia käyttökokemuksia. Itselläni ei ennen ole oikeastaan ollut kokemusta Bucaksen loimista, paitsi joskus vain ottanut niitä pois päältä kun iltatallia on tehnyt. Loimi on kestänyt todella hyvin ainakin tähän mennessä, toki Sara ei niin riehujatyyppiä edes olekaan. Loimi pysyy yllättävän hyvin päällä, vaikka jalkalenkkejä ei ole ollenkaan. Etuosassa oleva t-solki on kätevä kiinnitys, jos vain hevoselle loimi ei ole liian tiukka edestä (jos se on hevoselle tiukka, on todella vaikeaa saada loimea auki...). Saralle loimen kaulaukko on onneksi juuri sopiva, mutta en loimea kyllä suosittelisi suurikaulaiselle hevoselle. Loimen kaulaosassa on myös hyvin tilaa - ei tule kaula paljaaksi mistäkään kohtaa, vaikka hevonen söisikin maasta. Se on ehdottomasti suurin plussa, varsinkin kun klipatusta hevosesta on kyse. Loimi on myös lämmin ja kaikin puolin kätevä, sekä toiminnallinen. Tähänmennessä on ainakin hyvä ostos ollut, eikä ole tarvinnut katua. Onko teillä kokemuksia Bucaksen loimista?





Anteeksi loimen likaisuus, S kun tykkää piehtaroida sisällä ulkoloimenkin kanssa...
Perjantaina kyllä tulee postausta muustakin kuin heppajutuista ;)

2 kommenttia: