Sivut

lauantai 28. helmikuuta 2015

What if I losted my crown?

Loma on jo oikeastaan ohi. Haikein mielin lomasta luovun, koska en oo osannut täysillä nauttia siitä. Oon ollut vailla motivaatiota ja kauhean väsynyt. Onneksi oon kuitenkin kerennyt näkemään joitakin kavereita: olin Essillä yks päivä ja Emilian kanssa oltiin maanantaina Seinäjoella. Nyt olisi tarkoitus vielä huomenna mennä elokuviin kunhan pääsen täältä Vaasasta :)

Aamupäivällä käytiin siivoamassa tallilla karsina ja laittamassa rehut, minkä jälkeen suunnattiin Vaasaan, kohti Tropiclandiaa. Täällä ollaan nytkin ja ollaan tähän mennessä keritty tekemään vaikka ja mitä. Saavuttuamme tänne suuntasimme melken heti kylpylään, sitten saimme kävellä hirmuisessa merituulessa silla yli kaupungille Rossoon syömään iiiiihanaa ruokaa ja sen jälkeen pelailimme hotellin alakerrassa ja nyt chillaillaan herkkujen kera täällä huoneella. 

Sen verran pitää perjantaista hehkuttaa, että Sara oli niin super pitkästä aikaa. Vihdoinkin rentoutui ja alkoi rullaamaan vaikeaankin suuntaan laukka ja liikettäkin löytyi. Alan pikkuhiljaa ajatella itseni enemmän kouluratsastajaksi, jos vaikka sen takia emme esteistä perusta XD hah...











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti