Sivut

maanantai 23. helmikuuta 2015

Redcat

Sunnuntain valmennus oli täys katastrofi, toki olisinko mitään muuta voinut edes odottaa, kun itse olin heti sillä fiiliksellä matkassa, että kaikki menee päin prinkkalaa. Tippunut en, mutta kieltoja tuli senkin edestä. Joonas yritti vakuuttaa, että ei tämä oikeasti sun syy oo, mutta äkkiä siinä nyt itteensä kaiken ottaa. Mä oon niin väsynyt yrittämään, voimat ei yksinkertaisesti riitä. Joten en aijo tehdä valmennuksesta postausta, se tuntuisi niin turhalta ja en oikeastaan materiaaliakaan saanut.

Sunnuntaina yritin sitten piristää itseäni ja yritin hukuttaa ajatukset. Tein itselleni uudet kynnet ja pelasin. Uudet kynnet ovat kyllä kivat, saa nähdä kauanko näillä viihdyn kunnes vaihdan lakkaukset :) 

Tänään olen menossa Emilian kanssa Seinäjoelle vähän shoppailemaan ja kuluttamaan aikaa, kun äiti on kokouksessa. Jos saisin kameran mukaan tai vähintään edes puhelimella otettuja kuvia, niin voisin sitten kertoa mitä siellä tehtiin :) Videotakin harkitsin, mutta en tiedä vielä... Kittiputki on rikki niin se hankaloittaa paljon asioita.





4 kommenttia: