Sivut

sunnuntai 8. helmikuuta 2015

They say you don't know what you got 'til it's gone

Minulla on ollut kauan jo mielessä millaisen bannerin haluan seuraavaksi ja kuumeisesti olenkin halunnut sen toteuttaa. Nyt vihdoinkin sain toteuttaa sen, kun menimme äidin kanssa päivällä ottamaan kuvia Sarasta uusien kamppeiden kanssa. Halusin banneriin uudet kuvat ja juuri tietynlaisia, tietynlaisilla varusteilla. Viikonloppuna on ollut todella kiva sää, aurinko on paistanut, niin senkin takia oli erittäin innoissani tulevasta kuvauskeikasta. Ongelmana kuitenkin oli kova tuuli. Bannerin teen nyt loppujen lopuksi tässä kunhan kerkeän :)

Launtaina sain materiaalia postausta varten ja olen senkin osittain jo tehnyt valmiiksi, video vain pitäisi saada youtubeen ladattua, mutta teen sen vasta maanantaina koulussa. Kotona netti on liian hidas siihen ja koko netti menee niin tukkoon, ettei kukaan muu voi käyttää sitä menettämättä hermojaan. Joten päätin suosiolla julkaista tämän postauksen tänään, toki se on ehkä vähän hassua, jos haluaisi aikajärjestykseen postauksia julkaista. 

Kuvissa olevaa satulahuopaa ja pinteleitä en vielä käyttöön muuten ottanut, koska todennäköisesti brodeeraan kyseisen satulahuovan. Iskä ei ole vain vielä saanut aikaiseksi tutkia, minne sen veisi :) Noh, ei sen väliä, koska eihän asialla nyt kiire ole. 

















Mikä on teidän lempikuva? Ja sopiiko väri Saralle? :)


12 kommenttia:

  1. 6, 12, 15 ja viimeinen olivat todella kivoja ja tuo väri pukee ihan superhyvin saraa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sopii kyllä omastakin mielestä älyttömän hyvin :)

      Poista
  2. Mun lempi kuva oli ehkä toi 9. kuva ja musta toi väri sopii tosi hyvin Saralle :) Kiva postaus.

    VastaaPoista
  3. älä mee brodeerauttamaan tota huopaa! tuut vie katuun sitä tulevaisuudes!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksi ihmeessä tulisin koskaan katumaan sitä? :D En usko huovan olevan hengissä yhtään sen kauempaa kuin Sarakaan on. Ja uutta hevostakaan ei varmasti tule pitkään aikaan.

      Poista
  4. turkoosi sopii saralle tosi hyvin :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Voikohan tota väriä turkoosiksi sanoa? Eikö turkoosi oo vähän sinisempi vai oonko ihan väärässä? Mutta eihän sen väliä, voihan sitä itse sanoa minkä väriseksi haluaa :)

      Poista
  5. Ompa se hyväs kunnos ! :) & toi väri on ihan luotu Saralle !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kesän jäljiltä onneks saanu heinämahaa pois ja lihaksia tilalle, mutta vielä olis kiva lihaksia saada :) Kiitos paljon! Niinhän se sopiikin :)

      Poista
  6. jee hieno ulkoasu ! :) tosin mua ittee häirittee miten noi kuvat on siihen skaalattu kun kuvat on vähän hassun leveitä.. ja kuvat olis saanu olla monipuolisempia ettei yhdeltä kerralta otettu kun niitä on kerran useempi, esim ratsastuskuva ois ollu hieno :) mutta hieno banneri kuitenki!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla että näyttää jo käytät eri nettiä yms. Ja sanoinkin että halusin tietynlaiset kuvat ja siinä ne onkin, et tarkotuksella halusin yhdestä kerrasta. Mutta kiitos :3

      Poista