Sivut

torstai 19. helmikuuta 2015

In the dark you can always see little light

Tuntuu, että vanhoista on aivan liikaa kuvia joka paikassa, vai oletteko te sitä mieltä? Yhden postauksen aijon kuitenkin (valitettavasti) niistä vielä tehdä, mutta tähän väliin söpöttelen yleisesti kuulumisia ja saatte muutaman kuvan, toki nekin on vain vaatimattomasti puhelimella otettu. 

Yksi merkittävistä asioista on se, että olen nyt monen kuukauden odotuksen jälkeen täti! Veljeni sai kihlattunsa kanssa suloisen poikavauvan <3 Sen takia, meillä on ollut tiistaista asti heidän koiransa hoidossa :) Cindy on oikea hulivili ja pitää kyllä kiireisenä!

Mutta se täytyy kyllä myöntää, että kaduttaa ihan hirvittävästi sen mydayn julkaisu... Miten kirjoittamani teksti ei ollutkaan tallentunut siihen jne. On sellainen olo aivankuin olisin pettänyt teidät ja tuottanut tänne aivan hirvittävää materiaalia. Aijon kyllä sen vaihtaa korjattuun versioon kun vain pystyisin, en vain tiedä koska voisin videota koulussa seuraavan kerran ladata ja kotona en lataa.





En muista olenko blogin puolella maininnut, mutta ollaan nyt muutaman kerran Saraa lastattu Tommin ja isän kanssa.

Ensimmäinen kerta oli aika hankala, mutta kyllä se heppa sinne jotenkin vain joutui :D Tänään sitten oltiin sovittu toinen kerta, niin Sara meni todella hyvin. Aluksi Tommi yritti ilman suurta painostusta, vain houkuttelemalla. Takajalkoja ei laittanut lastaussillalle, mutta sitten kun Tommi vain otti raipan käteen ja ehkä vielä vähän kosketti lautasille sillä, niin heppa olikin jo kopissa... Nauroimme vain isän kanssa, että ohhoh kuinkas siinä niin kävi :D Hain hevosella porkkanoita ja sitten hengailtiin kopissa jonkin aikaa. Sitten ajeltiin pikkumatka ja hevonen käyttäytyi oikeinkin mallikkaasti, sitten heppa pois ja vielä palkkiona porkkanoita lisää. Eiköhän se tästä pikkuhiljaa :) Pääsee muuallekin kisaamaan ja valmentautumaan, kuin vain kotitallilla.




Koko viikonlopulle on kauheasti ohjelmaa, niin toivon saavani niistä materiaalia tänne teille myös. Perjantaina on sääntökoulutus kuudelta, lauantaina tulee satula-auto (siitä tulee oma postaus) ja sunnuntaina on Joonaksen valmennus. Kaiken lisäksi pitäisi Saraa lastata mahdollisesti viikonloppuna uudelleen, jos vain Tommilla on aikaa. Toivottavasti, niin saisi hepan hyväksi lastaamisen suhteen :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti