Sivut

lauantai 21. helmikuuta 2015

Vahinko on joskus onnenpotku

En muista koska viimmeksi olisi ollut niin huono päivä kun eilen. Lyhyesti sanottuna satula-auton tulemista jälleen lykättiin, Saran söi melkein verenimiä myrkkylätäkkö maneesissa (siihen ei olisi tarvinnut edes koskea, vain ohittaa, muttakun ei...) ja tallille ollut kyytiongelmia, kun kokoaika äiti ja iskä päättää johonkin mennä. 

Istuin eilen myös sääntökoulutuksessa kolme tuntia, ei se edes ollut niin paha kuin ajattelin ja nyt tietää edes jotain perusjuttuja säännöistä. Jään odottelemaankin postin kautta tulevaa laskua ja kun lasku on maksettu, on mullakin D-lupa (ent. aluelupa)! Alunperin en tälle kaudelle meinannut sitä hankkia, mutta sainkin sen vähän "vanhingossa", koska en tiennyt ettei enää tarvitse suorituksia, toki sen tilalle tuli paljon uusia juttuja. Suosittelen kyllä menemään koulutukseen jos siihen on mahdollisuus, koska asioita on muuttunut jne. niin pysyy ainakin kärryillä.

Mutta tässä teille vielä lupaamiani kuvia vanhojentansseista, tälläkertaa vuorossa ovat Joonan ja isän ottamat kuvat meistä :) Pitää vielä Fiinikuvalta vähän kysellä kuvia, että saako niitä ottaa vai pitääkö maksaa jne.















Kivoja nää salamilla otetut kuvat... xd


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti