Sivut

lauantai 14. helmikuuta 2015

Vanhojentanssit 2015

Nyt on minunkin ja Jonin osalta vanhojentanssit tanssittu. Toisaalta on pelottavaa ajatella, että kirjoitukset alkaa lähestyä ja ollaan lukion vanhimpia kavereiden kanssa.




Perjantaina heräsin kymmentä vailla kuusi ja suuntasin heti suihkuun. Essin kanssa oltiin sovittu, että käyn aamula suihkussa ja laitan sitten muotoiluvaahdon hiuksiin. Suihkusta päästyäni meikkasin, äitin avustuksella puettiin mekko päälle ja sen jälkeen kamat kasaan ja parturiin. Suunnilleen seitsemältä olin parturissa ja Essi laittoi ihanan kampauksen, joka oli muistaakseni vartin yli 9 valmis. Söin aamupalankin parturissa kun Essi laittoi hiuksia, koska en aamulla kerinnyt sitä syömään... Oli aikataulu vähän turhankin tiukilla, mutta hyvin silti selvisin.



Kuvien laatu kärsi, kiitos facebookin...

Parturista kävelin liikuntasalille ja siellä sitten oli kaikenlaista hulinaa. Kymmeneltä harjoiteltiin ohjelma läpi ja piti isompiin korkoihin vaihtaa, koska mekko oli liian pitkä. Tuskallisena, talloin mekkoani läpi ohjelman ja silloin myös ehkä näytin stressaantuneisuuteni Jonille. Kahdeltatoista meillä oli päivänäytös, missä oli jo katsomon täydeltä väkeä katsomassa esitystä. Nyt en tallonut mekkoani lähes ollenkaan, parissa kohtaa menin vähän sekaisin, mutta en antanut sen haitata.




Ennen kahta suunnattiin syömään seurakunnalle ja syötiinkin siellä hyvää ruokaa. Ruuan jälkeen moni meni kotia, mutta Jonin kanssa me käveltiin takaisin koululle odottelemaan, kun muut saapuisivat viimmeistään viideltä. Joona otti meistä pihalla vähän poseerauskuvia ja olen kyllä tyytyväinen niihin! Päivänäytöksestä Emiliakin oli ottamassa kuvia ja niistäkin saan olla todella kiitollinen :) Sain onneksi paljon kuvia, enkä saa/viitsi niitä yhteen postaukseen laittaa, joten tulee vähän useampi postaus tästä aiheesta. Tässä kaikki kuvat ovat Emilian ottamia kuvia, myöhemmin tulee vanhempieni, Joonan ja Katin (Fiinikuvan) ottamia kuvia :)





Vanhojen jatkot vietettiin Sotkassa Erähovilla. Ihan okei pippalot oli, mutta voin kyllä myöntää olleeni pettynyt. Illan pelasti oikeastaan se, että näin Roosaa pitkästä aikaa ja sai viettää kavereiden kanssa aikaa. Iltaa pahasti pilasi musiikin uupuminen tai jos musiikkia oli se oli äärettömän surkeaa, niinkuin vehkeekkin olivat.










2 kommenttia:

  1. Voi apua kuinka ihana sun mekko on! Itellä olis ens vuonna wanhat edessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Muista sä edes lyhentää mekko oikean pituiseksi, niin sulla ei oo niin vaikeaa tanssia kuin mulla!

      Poista