Sivut

perjantai 6. helmikuuta 2015

Pink and glitter

Eve tuli meille koulun jälkeen ja tein Evelle vanhoja varten kynnet. Päädyttiin tekemään vaaleanpunaiset stiletit ja yhteen kynteen timantteja. Eve oli etsinyt valmiiksi vähän kuvia millaisista kynsistä tykkää, niin sain kuvan millaisista kynsistä Eve tykkää. Kun on kyse makuasioista, niin on vaikeaa miellyttää ketään, ellei tiedä millaisesta tykkää. 


Tosi kivat kynnet tuli, ainakin itse tykkään hirmuisesti. Saa nähdä minkälaiset kynnet itsellenikin teen loppujen lopuksi, nekin kun pitäisi tässä piakkoin tehdä. Voi olla kuitenkin, että teen ne paljon myöhemmin, kun tallilla kuitenkin pitää joka päivä käydä. Aikaa vierähti kyllä hävettävänkin kauan, mutta eiköhän se aika lyhene, kun saa harjoitusta enemmän. Pääasia, että Eve on tyytyväinen! :) Seuraavan kerran varmaan palailen omien kynsien kanssa, viimmeistään torstaina ne teen. 




6 kommenttia:

  1. Siis noi kynnet on aiva ybersuperhyper hienot!!♥ Saat sitte mullekki tehä ku paranen :)

    VastaaPoista
  2. hienot, toi lakka(?) näyttää tosin aika paksulta ja leveeltä kynsissä. on varmaan kaikilla niin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) jajoo toi geeli ei oo kauheen peittävää ja sit se väri menettää niin paljon sitä pigmenttiä jos kauheesti viilaa kerrosten välissä, mutta ei noi mun mielestä mitenkää "ällöttävän" paksut oo :)

      Poista
  3. joo ei oo liian paksut kuitenkaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo :) oishan se kiva saada vähän edes ohuemmat, mutta eiköhän se tästä kun vain oppii ja saa harjoitusta! pitäis kokeilla erilaisia tekniikoita...

      Poista