Sivut

sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Kilpailukauden avaus

© minä























Alavudella oli 3.5 1-tason koulukilpailut, joiden ohella vietettiin myös naamiaisia. Itse pukeuduin jääkiekkoilijaksi ja hevosellekin oli tarkoitus laittaa rusetteja valkoisesta, sekä sinisestä nauhasta, mutta Sara ei pysynyt millään paikallaan. Kaikki oli melkein jo laitettu lauantaina valmiiksi, hevonen piti vain laittaa valmiiksi matkaa varten. Sara menikin ihan hyvin koppiin ja pääsimme hyvissä ajoin lähtemään Alavudelle. Alavudella Sara olikin kauhea häslä, se ei halunnut seistä, heilutteli päätä kokoajan ja bootsienkin poisottaessa piti vähän uhitella potkimisella. Erittäin outoa ja harvinaista käytöstä neidiltä.


© eve
Lämmittelyssä S oli ihan hyvä, jotenkin tahmea ja jotenkin taas kauhean innoissaan. Maneesissakin saimme 15min lämmitellä ja siellä S oli kauhean jännittynyt, muttei kuitenkaan pelännyt mitään. Kun oli meidän vuoromme mennä radalle, olin ihan kauhistunut. Oksetti ja pelotti ihan hirvittävästi. Kaikesta huolimatta rata meni suhteellisen hyvin, saatiin 102 pistettä ja 56,667%! Kaksi seiskaa olin saanut laukannostosta ja lävistäjästä, joka mentiin kevyessäravissa ja i:n kohdalla 4 askelta käyntiä. Kokonaisuudessaan olen todella tyytyväinen, koska saimme hyväksytyn tuloksen, kokemusta ja lastaamiset yms sujuivat hyvin :) Tästä on hyvä jatkaa ja riippuen kotitreeneistä seuraavana on vuorossa Jalasjärven estekilpailut! Ohjelma oli siis He C 1997 ja sijoituttiin yhdeksänniksi :)


2 kommenttia:

  1. Näyttääpäs Sara reippaalta nykyään! :D Onnea hyvin menneistä kisoista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kisoissa aina ollu reippaampi kuin kotona ja vieraissa paikoissa ylipäätänsä on ollut reipas :) Kotonaki kokoajan menee parempaan suuntaan reippauden suhteen. Kiitos! :)

      Poista