Sivut

tiistai 2. kesäkuuta 2015

Rakennekuvia

Maanantaina otimme Sarasta rakennekuvia, kun kävimme pikaisesti tallilla vain juoksuttamassa sen ja syöttämässä vihreää. Halusin ottaa kuvat vain sitä varten, että saisin niitä kotona verrata aikaisemmin otettuihin rakennekuviin. Emme lähteneet hevosta puunaamaan, suitsittamaan yms. "hienostelua" vaan harjasin vain hevosen ja menoksi. 

Kuvia oli aivan mielettömän hankala ottaa. Sara on päättänyt, että kun häntä on kerran taluttaen syötetty, niin hän saa tehdä sitä koko ajan. Sara ei toisin sanoen keskittynyt mihinkään muuhun kuin ruokaan, siksi vain toiselta puolelta on yksi kuva ja kuviin en itse ole ihan niin 100 prosenttisen tyytyväinen esim. hevosen asentojen takia. Ehkä puunaan sen kesällä joku päivä ja pidämme kunnon kuvaussession :) Saa nähdä. Pitäisi S muutenkin pestä joku päivä...

Ihan hyvässä kunnossa S näyttää olevan, vielä vain toivoisin lihaksia ja sellaista loppuhiomista. Toivottavasti vain saan pidettyä treenit kesän yllä, ettei heinämaha pääse yllättämään. Neiti kun sattuu olemaan äärettömän herkkä lihoamaan jo pelkän säilöheinänkin voimin. Mieleeni tuli, että voisin tehdä postauksen kuinka erilainen S on nykyään (kuin ennen), kiinnostaisiko? 

Treenit ovat sujuneet ihan hyvin ja meinasin tehdä niistä erillisen postauksen, äitin ottamissa videoissa ei kuitenkaan ole tarkennusta missään, niin en voi/kehtaa tehdä niistä videota. Odottelen, että tässä joku päivä saisin jonkun kuvaamaan videota ratsastuksesta :) Oman väsyneisyyden takia treenit vain vaativat niin paljon ja tuntuu, etten millään jaksaisi tehdä mitään fyysisen työn ohella... Ehkä se tästä pikkuhiljaa, kun vain tottuu siihen, nukkunut olen ainakin tarpeeksi!




Kumpaakin harmittaa :D haha! 



6 kommenttia:

  1. Todella hienoja kuvia! Sara on kyllä nätti hevonen ♥ Tuollainen postaus, minkä mainitsit tuossa lihavoituna, voisi olla kiva! :)

    VastaaPoista
  2. Hieno hevonen sinulla! Ja banneri myös kiva. Kirjoitat selvää ja hyvää tekstiä jota on miellyttävä lukea. Kuvaa vain rakennekuvia useammin tai edes laita hevonen seisomaan hyvin, niin se oppii siihen ja toimii paremmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ei ole kyse rakennekuvien ottamisen puutteesta tai muustakaan sellaisesta, olisit edes lukenut postauksen niin olisit tiennyt syyn. Saran kanssa on käyty näyttelyissä, joten se osaa kyllä seistä jos vain haluaa.

      Poista
  3. Sara on kyllä niin nätti! Sanon samaa kuin Suvi, tuo postaus kuulostaa tosi kivalta :)

    VastaaPoista