Sivut

maanantai 8. kesäkuuta 2015

Finally

Hetki jota itse olen odottanut jo kauan: sain vihdoinkin kangilla menosta videomateriaalia kiitos ihanaisen Even! Aloitin ensin käynnissä taivuttelulla, sekä lyhyesti myös ravissa. En vaatinut Saralta mitään muuta kun vain taivutusta. Kun olin taivutellut molempiin suuntiin rupesin normaalisti ravailemaan. Välillä yritin saada Saran ravia vähän pienemmäksi ympyröillä, mutta se ei niin hyvin onnistunut kuin olisin toivonut. Videolta näette kun nostan Saralla ensimmäistä kertaa tuolloin laukkaa, se pysähtyy hassuun asentoon ja totea: äippä, et sä oikeesti voi käyttää kannusta nostossa. Päätin ravata pienen pätkän ja korjasin virheen: nostin laukan suurimmaksi osaksi pohkeella, kannus tarvittaessa mukana. Episodin jälkeen olin jonkin aikaa vähän arka kannusten suhteen, koska en olisi jaksanut tinttailevaa prinsessaa. Kyllä sitten pikkuhiljaa käytin kannusta aina tarvittaessa. Tein myös aika paljon pysäytyksiä, sekä laukanvaihtoja. 


Sara meni ihan hyvin, mutta wau -hetki jäi puuttumaan. Olisin varmasti kauemmankin ratsastanut, mutten viittinyt kuluttaa Saraa aivan loppuun. Raviin olin tyytyväinen, mutta laukka taas laahusti kiitettävästi. Videollakin näkyy hyviä laukkapätkiä, mutta laukan pitäisi olla kokoajan rullaavaa. S vain kangilla laukassa helposti painuu liian alas, jonka seurauksena liike katoaa. Ja vaikka kuinka käyttäisi pohjetta, niin se ei reagoi tai kiukuttelee kannukselle. Vaikka se ei kannuksellekkaan edes kiukuttelisi, se ei siltikään aluksi reagoi siihen. Tullaan taas siihen, että Sara tykkää päteä ;) Mutta ihan jees se oli, pitää seuraavalla kerralla vain yrittää saada siitä enemmän irti. Aina ei vain voi mennä niin hyvin, vaikka kuinka toivoisi. Kuitenkaan kyseinen ratsastuskerta ei ollut todellakaan pettymys :) Koin kuitenkin monia ahaa -elämyksiä ja muistinkin välillä itse miten tulisi ratsastaa.

4 kommenttia:

  1. Olipa kiva katsoa videota teidän kangilla menosta! Ratsastat kyllä todella hyvin :)

    VastaaPoista
  2. vau, sarahan näyttää tosi hyvältä! te ootte kehittynyt niin paljon nyt ihan lähiaikoina! kiva muutenkin kun nyt on tullut vähän useemmin ratsastuspostauksia :)

    olisi kiva, jos vaihtaisit tän fontin vähän isompaan ja ''tylsempään'' fonttiin, kun tämä meinaa olla jotenkin hirmu pientä :D mutta tuo otsikon fontti on todella kiva! sitten vielä olisi kiva jos laittaisit tän kohdan missä on postaus, niin valkoiseksi, kun tällä hetkellä se on tälläinen vaaleanruskeanvihertävä. olipas hankala sana ... :D mutta ihan vain miten sä tykkäät, noi vain mun mielestä tekis blogin ulkoasusta vielä kivemman :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos todella paljon! :) Taustaa en vaihda koska valkoinen on niin tylsä ja erottuisi liikaa toisesta taustasta, muut saatan ehkä tehdä :3

      Poista