Sivut

tiistai 23. kesäkuuta 2015

Vihdoinkin

Tilasin loppujen lopuksi Saralle Vereduksen Olympukset ruskeina, takasuojat ovat L -kokoiset ja etusuojat M -kokoiset. Hintaa suojille tuli posteineen loppujen lopuksi 185e ja nyt voin vain kuumeisesti odottaa, koska tulee puhelimeen viesti pakettiautomaatista noudettavista suojista.

En löytänyt netistä yhtä hienoa kuvaa ruskeista / c. Ztreliin

Juhannuksena huomasin Hööksillä olevan suitset -15%, joten äitin kanssa ajateltiin, että tarjous olisi hyvä käyttää hyväksi. Olen katsellut suitsia kauan aikaa, mutta en ollut vielä päättänyt mitään. Iskä lupasi jo suitset noutaa Seinäjoen myymälästä työmatkan varrella, joten kaikki oli "valmiina". Ostin Hööksin Aachensuitset Carney Claridge House mustana. Sitten kun äidin täytyy lähteä Seinäjoelle lääkäriin, lähden mukaan Horzen alennuskuponki mukanani ostamaan ainakin suitsiin ohjat ja Spooksin beigejä ratsastushousuja olen himonnut. Horzen kuponki pitäisi vain löytää, olen laittanut sen liian hyvään jemmaan :D Näiden Hööksin suitsien mukana ei tule ohjia ja Sara on onnistunut tekemään nykyisistä ohjista eri pituiset, niin uudet ohjat on melkeimpä välttämätöntä hommata.

Suitsien suhteen tuli pieni muutos, koska minun piti soittaa tänään ruokatauolla Hööksin asiakaspalveluun. Maantaina olisi pitänyt tulla tilausvahvistus, mutta sitä ei ollut tullut, joten täytyi soittaa sinne asiakaspalveluun kehotuksen mukaisesti. Loppujen lopuksi asiakaspalvelija soitti Seinäjoen Hööksiin ja varasi minulle sieltä suitset. Kaverini ovat menossa huomenna Seinäjoelle ja yhden kaverini kehotuksesta lähden heidän mukaansa :) Pääsen huomenna hakemaan uudet suitset ja pääsen vihdoinkin Saran nykyisista vanhoista koppuroista eroon! Onneksi kaikki meni lopulta hyvin, puhelimessa asia tuntui kauhealta säätämiseltä.

c. Hööks

Äidin kanssa puhuttiinkin, kuinka kivaa on, koska pystyn itse ostamaan kaikkia asioita. Ettei aina vanhemmat joudu ostamaan kaikkea mitä haluaisi. Tämän ikäisenä en edes oikein pidä siitä, että jos jotain haluaa, niin vanhemmilta täytyy pyytää. Vereduksen suojia olen himonnut jo todella kauan, mutta hinnan takia en ole viitsinyt niitä pyytää. Suitset ja suojat ovatkin ostettu omalla palkallani, minkä olen ansainnut. On jotenkin jopa ylpeä olo kun on saanut tienattua omaa rahaa ja pystyy käyttämään sitä asioihin mitä tarvitsee. Tottakai säästän ainakin osan rahoista ja syksyllä rupean toteuttamaan sitä klipperin ostamista.

Nelli oli tänään kuvaamassa ratsastustani ja siitä saattekin myöhemmin postauksen :) Olen tehnyt tämän ns. "varapostaukseksi" ja päätin sen nyt julkaista, koska en halunnut julkaista päivää myöhässä postausta. En myöskään millään jaksanut ruveta tämänpäiväisestä kirjoittamaan, joten tässä tämä. Seinäjoen ostoksista lupaan tehdä postauksensa myös. Sain mahtavan kuvausidean tänään tallilla ja toivottavasti pääsen sen toteuttamaan ;)

2 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia! :) Meiltäkin löytyy ruskeat vereduksen suojat jotka tuli aikoinaan ostettua kun vielä enemmän hypättiin, nyt ne ovat jääneet vähän turhan pantiksi :'D

    - Mimmi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) voi harmi, pitäisi vaan ottaa takaisin käyttöön ;)

      Poista