Sivut

lauantai 6. kesäkuuta 2015

Nykyinen tilanne

Moni varmasti tietääkin, että Heidin sopimus tallinpidon suhteen loppui, eikä Heidi enää halunnut jatkaa. Tallin omistajat alkavat taas pyörittämään hommaa ja uudet kujeet ovat luvassa, vanhojen tuttujen juttujen ohella. Heidi ei jäänyt tallille pitämään edes ratsastuskoulun tunteja, sen sijaa hän kuitenkin voi oman hevosen omistaville pitää tunteja. En kuitenkaan tiedä vielä voiko Heidi jatkaa opettajanani. Nykyään tallilla tunteja pitävät Hietasen Monna (esteet), sekä Potilan Jonna (koulu). Kumpaakin olisi tarkoitus mennä ns. kokeilemaan ja katsoa ovatko he meille sopivia valmentajia. Orannon Joonaksen estevalmennukset kuitenkin jatkuvat normaaliin tapaan. Ajattelin mahdollisesti Kurikassa ja Jalasjärvellä käydä valmennuksissa, jos vain kyydit yms. järjestyvät. Tallille on myös tulossa maastoesterata, mutta siitä en sen kummemin tiedä vielä.


Ärsyttää, kun pitää taas valmentajaa vaihtaa. Olisi kiva jos olisi yksi tietty valmentaja, jonka tunneilla kävisi viikottain, sekä satunnaisesti muidenkin valmentajien tunneilla. Tuntuu jokseenkin mahdottomuudelta saada vakio-opettajaa, mutta toivoa en saa menettää. Saran kanssa aijomme ja jatkammekin kauden kilpailemista, mutta valmennuskuviot ovat mietinnän alla. Toivon vain, että tilanne saisi mahdollisimman pian ratkaisun ja pääsisin tästä hirvittävästä stressistä ja saisin kaikelle ns. turvallisen pohjan. En kuitenkaan ryhdy kiertämään kilpailuja, ilman minkäänlaista valmentautumista ja ammattilaista apua opettajan näkökulmasta. 

Kuvat on ottanut Nelli!

Loppuun voin vain sanoa, että toivottavasti asiat ratkeaa. Jos jollakin on käynyt mielessä joudummeko muuttamaan tallipaikkaa ns. sisäisten ongelmien vuoksi niin emme. Ongelmat ovat tosissaan olleet vain sisäisiä, eikä meitä asiakkaita ole vedetty siihen, ellemme ole nokkaamme pensaaseen pistäneet ;) Itsekin olen toisaalta ollut yhtä tietämätön kuin tekin - hyvä niin. Mielestäni on ollut toisaalta ammattimaista käytöstä, ettei ongelmista kerrottu asiakkaille, ellei se olisi ollut meille olennaista, sekä tarpeellista tietoa.

P.S. Jos jotain sattuu kiinnostamaan: http://www.tori.fi/vi/19634843.htm ;)

2 kommenttia:

  1. Toivotaan, että nämä uudet kujeet olisivat nyt sitten hyviä ja lopullisia, ettei talli enää ylläpitäjää.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! ;D En usko olevani ainoa joka on näihin muutoksiin kyllästynyt, niin eiköhän omistajatkin tee kaikkensa, ettei tulisi hetkeen tälläisiä isompia muutoksia :)

      Poista