Sivut

sunnuntai 4. elokuuta 2013

Hungary 20.7. - 27.7.

Ensinnäkin pyydän anteeksi tätä hiljaiseloa, koska on ollut paljon tekemistä :) Ku ennenkö lähdin Unkariin, olin paljo Jonin kans, koska jouduin olemaan siitä kauan erossa.

Unkarin reissu oli mulle henkisesti todella kasvattava, koska lähdin ekaa kertaa perjaatteessa yksin mihinkään, niinku ilman vanhempia ja toiseen maahan :D Mutta onneks Roosa oli matkaseurana ja muutenki Anna ja Roosa oli molemmat mun tukena.

Shoppailtiin paljon ja löysinkin paljo kaikkee, jopa halvalla ! Nimesinkin jo Unkarin shoppailijoiden paratiisiksi, koska siellä on paljon valinnan varaa ja halpaa yleisestiottaen :) Unkari on tosi kaunis paikka, sielä on viihtyisää ja ihmiset on mukavia. Menisin kyllä toistekki ja oli muutenki tosi kivaa sielä.

Suurimmaksi osaksi oltiin vain shoppailemassa kaupungilla, ottamassa aurinkoa Balatonin tai Tonavan rannassa, juteltiin yöisin/iltaisin kaiken maailman asiat läpi, kuvailtiin toisiamme ja juostiin kaikki maailman ratikat ja bussit läpi :D

Vaikka Unkarissa oli kivaa, ihanaa ja hauskaa, silti on ihanaa nyt olla kotona ja mikä parasta näen huomenna Jonin <3 en varmaan nuku koko yönä ku ajattelen että nään sen huomenna :D haha. Meen siis Kihniöön johki mökille missä Joni on perheineen ymm, mutta ennen sitä huomenna pakkaan taas vaihteeks ja käyn tallilla Sarpan ratsastamassa ja hoitamassa :) Toivottavasti se ei oo Niinan treeniviikon jälkeen ihan pystyynkuollu niinku viimmeks..... :D Mutta pidemmittä puheitta laitanki teille paljo kuvia !








Mekko: n. 14 e Noxista
Kengät: n. 35e Bershkasta


Paita: n. 6 e jostaki kaupasta :D 
Puhelimen kuori: n. 3e New Yorkerista
Luomiväripaljetti: n. 10e Claire'sista
Muut korut myös Claire'sista yhteensä n. 30e, ei ole enää tietoa mitä olisi maksanut yksitellen :/ mutta toi napakoru millä on siivet sen sain ilmaiseksi kaupanpäälle valita :)

Napakoru jostaki koruliikkeestä n. 10 e, se on oikeesti sellanen perus pinkki eikä tollanen tumma :D

Toppi: n. 7e Bershkasta

Shortsit: n. 10e Tezenisistä

Huppari: n. 20e Pull&Bearista
Kaikki C&A liikkeestä ja kaikki myös I am koruja.
Kukkapinnit n. 4,95e
Käsikoru: n. 6.95e
Nilkkakoru: n. 1,50e (oli alennukses)







Tää teksti on kirjotettu 27 päivä, mutta tänään oon vasta saanut/kerennyt kuvat lisätä niin julkaisenkin sen vasta tänään. Suuri pahoitteluni oikeesti tästä viipymisestä, mutta oon ollut vai 2 viikon aikana yhden yön kotona, tullu illalla kotia ja päivällä lähteny, niin ei oo ollu aikaa. Jonille vein 2 t-paitaa tuliaiseksi ja synttärilahjaksi :) 

Nyt oon siis ollut Jonin kanssa siellä Kihniöllä mökillä ja sit ollaan sieltä menty Ähtäriin eläinpuistoon, Keskisille ja minigolffaamaan :) Kivaa on ollu ja oon saanu tutustuu Jonin sukulaisiin. Perjantaina tultiin sieltä mökiltä ja sitte oon ollu koko viikonlopun Jonilla, ollaan oltu kylillä ja sauna-ajoissa ja silleen :) Nää 2 viikkoa on ollu mulle tosi opettavaisia ja oon saanu siinä ajas myös todettua sen kuinka paljo oikeesti ja aidosti rakastan Jonia <3 Meni nyt vähä herkäks mutjoo :D kauhee väsy vois mennä nukkumaan. Öitä ihanat <3 


2 kommenttia:

  1. ihania kuvia & ihana banneri! tää taustan väri ottaa vähä silimiin & blogia vois vähä leveentää, ettei kuvat mee gadgettien alle alussa, muuten kiva blogi :-)

    http://jjonnanblogii.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! ja en saa tätä silleen "helposti" leveeks sitte pitääs kaikki uusia ymm ku oon kokeellu. Ja gadgetit ei tuu tielle jos laitan eka pystysuuntaasen kuvan jos ei oo alus paljoa tekstiä, mutta nyt en niin tehnyt :) Ja tausta ei oo kirkas, että se taitaa johtua ihan sun koneen taustan säädöistä :) mutta kiitos vielä (: !

      Poista