Sivut

keskiviikko 21. elokuuta 2013

Min familjen stuga

Eilen ku pääsin kotia koulusta, datasin ja tein läksyt. Sen jälkeen suuntasin tallille :) Mulla oli vain jotain 1,5-2 tuntia aikaa käydä tallilla, joten päätin suosiolla jättää haaveilut koulutuuppauksesta, koska kumminki Sara menis huonosti ja todellisuudessa joutuisin ratsastamaan koko sen ajan mitä olisin tallilla yhteensä. Joten päätin tehdä Sarpan kanssa vähän maastakäsittelyä ja kokeella ratsastaa vaan pelkällä riimulla ja riimunnarulla. Hihi Sara oli niin söpö ku se juoksee sielä kentällä mun perässä ja sitte välillä innostu :D <3 naaws mussu <3 hipan ja omenien syönnin jälkeen, ratsastin Saralla vain käyntiä ja muutamaa ravipätkääki kokeilin :) En sen kummemmin viittinyt mennä lujempaa, ku kentällä oli 2 mun lisäksi jaku Mimmi kaahaa siä niin ajattelin, että kaikkien turvallisuude vuoksi, jos sattuisinkin tippumaan sieltä :D Sitte annoin Saralle rehut ja siivosin silläaikaa sen karsinan.

Tallilta ku tulin mentiin mökille ja haettiin Joniki mukaan matkanvarrella :) ! Päästiin kummakki Jonin kanssa ekaa kertaa kattomaan koko paikkaa ja hyvältä vaikutti. Perus mökki ymm, mutta siellä on sellasta "pientä" tekemistä mm. maalaamista, terassin ja laiturin tekemistä. Toisaalta kivaki ku sinne sitte saa tuoda silti omaa "tyyliänsä" ja tehdä sellaasen kuin itse haluaa (: Mutta se olis ihan huippu juttu jos sinne tehdään se rantalenttiskenttä! so coooooool :) Ku ajattelee jos vaikka muutamien kaverien kans menis sinne niin sais saunoo, uida ja pelata rantalenttistä ja kaikkee. Siinä on tosi kiva se ranta, joten Sarpan kanssa pulahdetaan sinne veteen 100% varmuudella joskus! mutta ei varmaan enää tänäkesänä... Saralle sinne mökille haaveilen laidunta ja tallia :) Siellä olis niin ihanat maastot, pääsis uimaan ja kaikkee, uskon et Sarppa tykkäis (: Siellä on lähellä pari laidunta, niin jos niitä sais vaikka vuokralle tai jotain? No nää mun haaveilut siirtyy seuraavaan kesään niin pitää niitä sitte kattoa :)!





Otin siä vain 23 kuvaa yhteensä ja läheskää kaikki ei onnistunu, niin siksi vähän kuvia :/ kunhan kaikki on valmiina mökillä niin esittelen sen läpikotaisin :) Nyt meen takasin kouluun, koska tulin hypärillä kotia ja sitte ku pääsen koulusta teen taas läksyt ja meen Satun kans tallille. Ollaan menossa raviradalla päästelemään heppojen kans :) Saa nähä kuinka Sara pysyy hankas :D apua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti