Sivut

perjantai 7. elokuuta 2015

Koulukilpailut 1.8

Lauantaina startasimme Saran kanssa ensimmäiset 2-tason (aluetason) koulukilpailumme, sekä ensimmäisen Helpon B:n ohjelman. Paljon oli uusia asioita kokeiltavana, sekä opittavana mm. hevosen letittäminen ompelemalla, pitkällä kouluradan ohjelman opettelu (en ole koskaan mennyt pitkällä kouluradalla), sain pukea ensimmäistä kertaa kaikki kilpailuvaatteet jne.


Aamulla kun saavuimme kilpailupaikalle S oli odottamassa karsinassa. Jätin sen yöksi sisälle, koska olin pessyt sen ja etteivät sykeröt lähtisi niin helposti purkautumaan. S oli todella levoton ja hätäinen, niinkuin se oli edellisenä iltanakin ollut. Saimme sen onneksi kuitenkin varustettua, vaikka aika katastrofaaliselta se vaikuttikin. Suuntasimme maneesiin verryttelemään, eikä S olisi millään malttanut kävellä... Verryttely meni todella hyvin, vaikka ensimmäisenä reaktiona S pompahti pikkuisesti pystyyn ja ilmoitti, ettei työskentele tänään. Alkurähinän jälkeen S meni todella hienosti, oli kuulolla ja reipas. Maanesin auki olevat ovetkaan eivät haitanneet, eikä säikkyä tarvinnut muuttuvaa hevosmassaa tai vaeltelevia ihmisiä.


Kun vihdoinkin koitti meidän vuoromme, S jännittyi, enkä muistanut vaatia siltä taaskaan tarpeeksi suorituksen aikana. Tälläkertaa muistin kuitenkin vaatia siltä enemmän mitä yleensä, mutta aina jää parantamisen varaa. Saimme 58% ja ylsimme sillä 22 sijalle. Luokkamme taso oli todella kova ja pärjäsimme siihen nähden hyvin. Hyväksytty tulos oli kuitenkin jälleen tavoite :) Videota ei kukaan suorituksestamme ottanut, mutta kuvia on senkin edestä. Analysoin paremmin kisoja vielä seuraavassa postauksessa.





2 kommenttia:

  1. Tiedätkö yhtään, kuinka monta osallistujaa tuossa luokassa oli? :) Todella hienoja kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. https://kipa.ratsastus.fi/modules/system/stdreq.aspx?P=2&VID=default&SID=728824961594031&A=sethandler%3asrlui%3ac2%3a%3a12933%3aKOUL&S=2&C=38798 tuolta löytyy tulokset jokaiseen luokkaan. Suorittaneita oli loppujen lopuksi vain 24, vaikka 27 olisi pitänyt olla. Kiitos :)

      Poista