Sivut

maanantai 3. elokuuta 2015

Viime hetken hiomista

Päätin julkaista nämä postaukset aikajärjestyksessä, vaikka kuumottaa kauheasti jo teille näyttää varsinainen kilpailupostaus. Hännisen Anun kouluvalmennukset olivat ajoitettu juuri ennen kilpailuja, niin halukkaat pääsisivät Anun kanssa hiomaan kouluohjelmiaan ja käymään mahdollisia ongelmakohtia läpi. 

Verkkailin Saran itsenäisesti ennen valmennusta ja olinkin yllättänyt kuinka se toimi heti ja työskenteli oikein mielellään. Anun kanssa menimme rataa läpi, aluksi tosin pienissä osissa. Anu keskittyi myös Saran liikkeen (en muista nyt sitä sanaa) sellaiseen tietynlaiseen rentouteen. Sara liikkuikin rennommin, mitä se on ennemmin liikkunutkaan. S oli miellyttävä ratsastaa, laukat eivät vain sujuneet niin hyvin, kun menimme rataa läpi. Laukka sujui yms. mutta en saanut laukassa Saran muotoa säilytettyä ja se lässähti. 

Perjantaina kävimme Joonan kanssa maastoilemassa ja S sai vähän hermolomaa kouluratsastuksesta ja nauttikin siitä täysin. Kuvissa on jalassa äidin ratsastuskengät, kun saappaani jäivät autoon ja auto oli melkein koko viikon mökillä :D Evelle kiitos kuvista!





  


4 kommenttia:

  1. Teidän meno näyttää kivalta! Ja tykkään tosi paljon ulkoasusta :)

    VastaaPoista
  2. Ihastelen tässä kuinka hieno hevonen sulla on, tykkään erityisesti sen väristä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! En voi kiistää ettenkö itse olisi ihastunut sen ulkonäköön, kun olimme sitä kokeilemassa :)

      Poista