Sivut

maanantai 17. elokuuta 2015

Kouluratsastuskilpailut 14.8

Olimme perjantaina 1-tason kouluratsastuskilpailuissa Karijoella Bird Mountain farmilla. Tälläkertaa lastaaminen sujui paljon paremmin ja kaikki meni hyvin. Matkalla kuitenkin ajettiin ohi ja "eksyttiinkin" jonkin verran, mutta kun löysimme ja/tai pääsimme perille oli meillä tarpeeksi aikaa vielä. Kilpailut olivat jälleen sopivasti vähän myöhässä ;) Hauskinta koko reissussa oli kuitenkin se, että olin opetellut väärän radan ja tuomarina oli yksi valmentajistani, Jonna Potila. Kilpailupaikan ulkokenttä ja osittain piha olivat remontissa, joten verryttely tapahtui ryhmissä maneesissa. Koko päivänä oli onneksi vähän osallistujia, niin ei siellä mennyt onneksi edes myöhälle. Starttasimme Saran kanssa Helpon C 2000 (olin opetellu He C:2 2000). 

Venlalle kiitos kuvista ja videosta :)

Kuten huomaattekin sain uuden mahdollisuuden ja opetella radan nopeasti. Olin onneksi opetellut kyseisen radan aikaisemmin, niin sainkin vain ns. palautella sen mieleen. Rata meni ihan hyvin, unohdin jatkaa ensin laukkaa, mutta huomasin virheeni ja korjasin sen. Ratsastin radalla taas Saraa jo paremmin, mutta S oli silti taas ihan äärettömän jännittynyt, kuten videolta huomaakin. Saimme kuitenkin huimat 65% ja voitimme luokan! Nyt voin todellakin todeta, että vaikeuksien kautta voittoon. 



7 kommenttia:

  1. Haha, aika hyvin kun opettelit väärän radan, mutta voititki oman luokan. :D Onnea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep en vieläkään käsitä sitä :D kiitos :)

      Poista
  2. Paljon onnea voitosta! Ja tosiaan, todella hyvin meni, kun kerran opettelit alkuun väärän radan ja sitten tulikin voitto :D

    VastaaPoista
  3. Miten hoidat Saran jalkoja? Kylmäätkö aina ratsastuksen tai rankemman treenin jälkeen yms? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin vastata tähän vaikka siinä tulevassa kysymyspostauksessa :)

      Poista