Sivut

torstai 6. elokuuta 2015

Petiin vievä hammas ja kysymyksiä!

Ensimmäisenä haluan pyytää anteeksi sitä, etten julkaissut eilen postausta niinkuin olisi pitänyt. Voin kuitenkin sanoa, että asialle on selitys. Koneeni on taas täynnä, enkä ole saanut kuin neljä kuvaa koneelle kilpailuista, vaikka haluaisin ne kaikki. Pitäisi siis jälleen tyhjätä koneelta kuvat ja videot ulkoiselle. 

Nyt kerron kuitenkin miksi en ole saanut lähiaikoina mitään valmiiksi. Maanantaina aamulla menin hammashoitolaan särkyvastaanotolle, että voisin a) syödä b) nukkua yöllä. Muutama paikka paikkailtiin ja homma oli mukavaa tiistaihin asti. Keskiviikkona kutsui taas hammaslääkäri. Hampaani kuvattiin ja kokeiltiin kaikilla mahdollisilla tapoja, että saataisiin syypää tähän kipuun. Selvisi, että vasemman toiseksi viimeisen takahampaan päälle painaa viisaudenhammas, joka on keksinyt ilmestyä maailmaan. Toisena vaihtoehtona on hampaan kaipaama juurihoito, mutta koska ei tiedä johtuuko se vain toisen hampaan "puskemisesta", niin sain vain roppakaupallisen lääkkeitä. Saan oloni siedettäväksi antibiooteilla, särkylääkkeillä, maitohappobakteereilla, mutta homma on silti ihan kamalaa, koska en pysty syömään. Nyt oloni on hiukan parempi, eikä särkylääkkeitä tarvitse vetää enää määräänsä enempää päivässä, mutta se syöminen... Huomenna pitäisi lähteä Ouluun, mutta en vieläkään tiedä pystynkö varmasti siihen. 

Koska en millään välttämättä kerkeä enää ennen viikonloppua tekemään mitään blogijuttuja, niin ajattelin pystyttää pitkästä aikaa kysymyspostauksen. Vastaa siihen todennäköisesti videolla :) Saa pitkästä aikaa tehdä teille videon myös. Elikkäs, nyt saatte kysyä mieltänne askarruttaneet kysymykset! Kysymyksiä saa laittaa tähän alas, kommentoimalla:


6 kommenttia:

  1. Milloin päätit, että haluat oman hevosen?
    Kuinka montaa hevosta kävit koeratsastamassa ennen Saraa?
    Onko Sara unelmiesi hevonen?
    Haluaisitko toista hevosta Saran rinnalle?
    Kauanko olit ratsastanut, kun hankit Saran?
    Kuinka usein käyt valmennuksissa/tunneilla kuukauden aikana?
    Suurin hyppäämäsi este millä tahansa hevosella/ponilla?

    VastaaPoista
  2. Onko sun tallipaikan vuokraajanvaihtumiset vaikuttanu mitenkään suhun? Jos on niin miten? Sehän on nyt ilmeisesti vaihtanut kolmatta kertaakin nimeä :D En edes ole perillä miksikä sitä nyt kutsutaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kysymyksistä :) Se on nykyään Kauhajoen Hevoskeskuksen nimellä :D en oikein itsekään ole perillä välillä

      Poista