Sivut

torstai 27. elokuuta 2015

How deep is your love?

Soitimme alkuviikosta eläinlääkärille ja saimme ohjeeksi vain huuhdella vedellä aamuin ja illoin. Olemme siitä huolimatta kuitenkin betadinellä hoitaneet haavoja ja tänään saimme paapaltani bacibactia. Muut haavat ovat lähteneet jo paremmin umpeutumaan mutta yksi haava on kauhea kolo, harmi kun nyt vasta hoksaa, että se olisi kannattanut tikata... No onneksi se ei ainakaan ole tulehtunut :) kunhan sekin nyt lähtisi vain umpeutumaan.

Tänään lähdimme Myllyniemeen Heidin kouluvalmennukseen. Äiti ja Petri oli auttamassa ja Venla kuvaamassa, sekä myöskin auttamassa :) Mitä tekisinkään ilman minkäänlaista apua! Sain valita laitanko ihan perusjutut vaiko kanget ja päädyin menemään kangilla, kun en niillä ole hetkeen mennytkään. Kaikki sujui hyvin ja kahden vuoden jälkeen S sai matkoilla kuljetussuojat jalkoihinsa. 

Tunnilla teimme hevosen kokoamista ja yritimme saada takajalat kunnolla alle. Aluksi teimme kulmissa voltteja ja pitkällä, sekä lyhyellä sivulla pysäytyksen ja peruutuksen. Menimme sitä kaikissa askellajeissa läpi ja S teki kyllä niin hienoja nostoja peruutuksesta laukkaan. On yllättävän vaikeaa pitää itsensä laukkapysäytys ja peruutuslaukka siirtymisissä kasassa. Teimme lopputunnista myös harjoitteita minkä kautta laukkapiruetteja pystyisi "haaveilemaan". Emme siis tehneet läheskään mitään laukkapiruetteja, mutta Heidin sanoin saimme vähän haistella siihen suuntaan :D Se vain harmitti kun S jäi taas välillä "pätemään" eli tyhjäksi pohkeesta, eikä kuunnellut mitään. S helposti kankien kanssa painuu luotiviivan taakse. Innolla jään odottamaan seuraavaa tuntia ja 5.9 todennäköisesti seuraavat kilpailut! :)

Venlalle kiitos kuvista!









4 kommenttia: