Sivut

keskiviikko 19. elokuuta 2015

Miljoonahevonen 2015

Miljoonahevonen on nyt koettu ensimmäistä kertaa ja mikä parasta, erittäin hyvässä seurassa! Kauheasti en kuvannut, koska armoton auringonpaahde teki olotilasta välillä liiankin tuskallisen. Kilpailut olivat kyllä hyvin järjestetty ja siistejä ratoja nähtiin. Olisihan se hienoa päästä samalle tasolle kilpailemaan, mutta kuskina tulisi kyllä varmasti hyvin herkästi rimakauhu vastaan ;) Kokonaisuudessaan päivä oli mukava ja naurun määrää ei kyllä säästelty! Expoalue oli kyllä erittäin köyhä, olisi luullut, että tälläinen tapahtuma olisi vetänyt enemmän myyjiä. Expoalueen niukkuudesta huolimatta tein kaksi löytöä, mistä teen ihan oman postauksensa :) En tähän hätään saanut löydöilleni oikeutta antavia kuvia.

Viime viikko oli todella rankka, niin minulle, kuin hevosellekin. Kaikenlisäksi yksi takakenkä vähän heiluu, koska siitä on lähtenyt kaksi naulaa. Saan kengittäjän vasta viikonlopulle, niin senkin takia mennään sitten tämä viikko rennommin :) Ihan kiva välillä vähän huilahtaa, kun psykologian kirjoituksiinkin pitäisi vapaa-ajalla olla lukemassa kokoajan, mikä on haastavaa välillä harrastuksien rinnalla.












6 kommenttia:

  1. Nää on kyllä upeita otoksia! Innolla odotan, mitä mahdoitkaan löytää sieltä :D

    VastaaPoista
  2. Olitko miljoona hevosessa koko viikonlopun ja oliko siellä ketään sinun tuttuja kisaamassa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pääsin vain sunnuntaina sinne :) joo oli! ainakin Elina oli Goljan kanssa, sekä Joona Armin kanssa. Muita ei nyt ainakaan tule mieleen :)

      Poista
  3. Hienoja kuvia! Olin myös tosi pettynyt expo-alueeseen.. Lähes kaikissa kojuissa oli todella kallista peruskukkarolle muutamia ale-juttuja lukuunottamatta. Löysin kuitenkin sieltä edullisesti romaanin, mitä katselinkin jo netistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) joo niin oli :/ mä en löytäny halvalla romaania ku oon uutta yrittäny kattella :o

      Poista