Sivut

sunnuntai 16. elokuuta 2015

Estekilpailut 12.8

Olimme Kurikassa 1-tason estekilpailuissa. Kisat jännitti paljon enemmän, mitä yleensä, koska tälläkertaa äiti ei ollut mukana. Pääsin Assun äidin kyydillä ja olimme kaveriporukan kesken matkassa. Emilia oli kuitenkin se, joka oli meitä Sarpan kanssa auttamassa :) Kisoihin lähteminen sisälti äärettömän paljon kaikkea häslinkiä, pitkästä aikaa S päätti ettei haluaisi lähteä ja olimme jo valmiiksi aikataulusta jäljessä. Pääsimme kuitenkin paikan päälle ja olimme hyvissä ajoin, kilpailutkin olivat onneksemme myöhässä.


Valmentajani Heidi oli meitä auttamassa ja neuvomassa. En kerinnyt vilkaista ratapiirrustuksiakaan, vaan Heidi opetti meille radan. Kun korkeuksia nostettiin kävimme Heidin ja Assun kanssa kävelemässä rataa. Rata oli mukava ja helppo muistaa. Ennen vuoroani näytin Saralle esteet missä oli lankut, mutta en huomannut näyttää 6 estettä, mikä sitten kostautui kieltona. Heidi kuitenkin mainitsi, että harmaa on vaikea väri hevoselle hahmottaa, mikä toi sitten myös oman osuuntensa kieltoon. Kielto ei kuitenkaan harmittanut kauheasti, koska vielä oli mahdollisuus 75cm saada puhtaasti. Emme päässeet seuraavaan vaiheeseen, mutta kokonaisuudessaan S meni hyvin.


75cm meni hyvin, kunnes pääsimme 4 esteelle. Tälläkertaa näytin 6 estettä ennen vuoroamme, joka sitten saattoi kostautua taas 4 esteen kieltoon. S meinasi ettei siitä voi mennä, olihan sitä nostettu. Kuitenkin S meni hyvin loppuradan, mutta tälläkertaa kielto jäi harmittamaan paljon, koska olimme menneet siitä jo aiemmin. Lopuksi vain tein kevyen loppuverryttelyn ja kävelin suurimmaksi osaksi. Ihan tyytyväinen olo jäi päivästä, koska saimme taas muutaman ihan onnistuneen radan alle. Tämän kauden tavoitteena onkin ollut vain kokeilla kilpailemista, että onko se meidän juttu ja haluanko tehdä sitä. S kuitenkin on koko ajan parempi, niin kouluratsastuksessa, kuin esteilläkin. Kokemusta vain lisää :)

Saraa saan kiittää kuvista ja Millaa videoista!









 Joissakin kuvissa on aivan järkyttäviä ilmeita, mutta älkää antako sen häiritä!

10 kommenttia:

  1. Hienosti menitte! :) saanko kysyä, miksi sun kypärä on noin takana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) en edes tiedä, se ei istu mun päähän yhtään...

      Poista
    2. Aijaa. :S Vitsi tuo huppu sopii Saralle hyvin!! :)

      Poista
  2. Todella upeita ja hyvälaatusia kuvia! :)

    VastaaPoista
  3. Tosi laadukkaan oloinen blogi! Tykkäsin kuvista! Mielenkiinnosta jään seurailemaan lukijana teidän menoa. On hauska löytää bloggaajia täältä Etelä-Pohjanmaankin alueelta! :)

    jos kiinnostusta riittää, niin munkin blogia voi käydä kurkkaamassa! http://kaksinluotukulkemaan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Ompas kivoja kuvia, varsinkin toi vika :)! Saralla on joka kuvassa ihanasti korvat höröllä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mä muistan ku aluks pelkäsin sitä et se kyttäilee ku se oli aina korvat höröllä menos 😅

      Poista