Sivut

sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Estekilpailut 6.9

Kotitallillamme järjestettiin seuraestekilpailut 6.9, lauantaina. Päätin ilmottautua sinne empimättä ja ottaa varman päälle menemällä 60cm. Ei olisi aikaa ollut kauheasti treenata isompia ja Saralla ei olla nyt oikein hypätty, sekä muutenkin koko kesän melkein ollut sairaslomalla. Muutenkin kiva mennä kisoihin todella pitkän tauon jälkeen hakemaan maltillisella korkeudella kokemusta ja nollarataa.

Olin edellisenä iltana hakenut huovan valmiiksi varastosta, sekä putsasin martingaalin, suitset ja saappaat, mitkä olin ottanut perjantaina mukaan tallilta. 

Etsin myös itselleni vaatteet valmiiksi. Seinäjoelta kun tulimme söimme, vaihdoin vaatteet ja lähdettiin tallille. Tallilla kun olimme menin katselemaan rataa ja otin siitä kuvan. Haettiin sen jälkeen Sara laitumelta ja kun saimme Saran talliin äiti rupesi harjaamaan sitä, kun menimme Jonin kanssa ilmottautumaan. Äiti oli saanut Saran harjattua niin sain ruveta heti laittamaan varusteita. Kun Sarppa oli valmis lähdin laittamaan omat varusteet päälle. Ratakävely oli pian, niin en selkään viitsinyt vielä mennä. Satu tuli onneksi Jarin kanssa katsomaan kisoja, niin sain asiantuntevaa apua radan kanssa. Käveltiin Satun kanssa rata läpi ja Satu antoi neuvoja. Radankävelyn jälkeen kiipesin selkään ja menin lämppäämään Saran. Ekat hypyt pystylle ja okserille se kielsi mutta meni muuten todella hyvin ja oli energisen oloinen. Satu toi mulle kuitenkin kannukset varooksi, vaikka itse epäilin vähän. Näin jälkeenpäin oli hyvä, että otin ne, niistä oli sitten radalla paljon apua. 

Olin pihalla kävelemässä kun mua pyydettiin radalle valmistautumaan. Kaikki vaikutti hyvältä ja heppa oli keskittyneen oloinen. Muistin radan onneksi, niin ei siitä jäänyt kiinni. Nostin laukan, niin Sara tuntui oudolta, mutta kun pääsin ekan esteen yli niin heppa tuntui heti paremmalta. Sara meni todella hyvin ja suhteellisen energisesti esteet, ei tarvinnut kokoaika tuuppia eteenpäin. Kuitenkin muitaakseni (varmasti ainakin yhdelle) esteelle Sara meinasi kieltää, mutta kun itse jatkoin ratsastusta sen epäröimisen keskellä, niin päästiin kaikista yli! Vauhti riitti uusinnasta viidennelle sijalle ja saatiin puhdas rata. Todella tyytyväinen olen, koska oltiinhan me vain kokemusta ja nollarataa hakemassa. Tulokset löydätte täältä (painakaa tuolta kilpailukutsun linkeistä toi tulokset). 

Radan jälkeen tein loppuverkan ja Joni otti meistä muutaman poseerauskuvan. Joni otti muutaman kuvan vain ja silti tuli todella hyviä! Aurinko vain pilas muutaman kuvan :/ Kuitenkin huippu päivä oli! Otettiin Saralta varusteet pois ja laitoin kylmät jalkoihin. Laitoin iltarehut valmiiksi ja vein sen laitumelle Jonin kanssa. Jäimme matkanvarrella katsomaan vielä kisoja kun äiti siivosi karsinaa. Kun äiti oli saanut karsinan siivottua niin lähdimme kotia.

Poikkean aiheesta sen verran, että ennen kisoja kävimme Seinäjoella kattelemassa mulle vanhojentanssimekkoa ja löydettiinkin sellainen! Eli enää kengät pitää ostaa :) Tilattiin äitin kanssa mulle jo ennemmin bolero ja yksi juttu mitä en osaa selittää, että mikä se on.

Jos jotain kiinnostaa Saran ruokinta niin tällähetkellä se saa:
1l mysliä
2dl kauraa
1dl kivennäistä
3 mitallista chiaa
1 mitallisen elektrolyyttiä/msm (riippuu onko hionnut, jos on hionnut niin elektrolyyttiä ja jos ei niin msm)

Jos jollain on musta ja Sarasta kuvia, niin olisi kiva saada niitä! Ottakaa yhteyttä jos on :) saisi estekuvia tänne blogin puolelle.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti