Sivut

torstai 4. syyskuuta 2014

Estetreeniä kisoja varten

Hyppäsin sunnuntaina Saralla vähän kokeiluksi. Koko hyppääminen oli aikamoista sähläämistä, koska Sara ei voinut pitää Figosta silmiä poissa, koska se oli niin rakastunut siihen. Sara oli kuitenkin tosi hyvä, todella reipas ja innokas, mutta kuski oli totaalisesti hukassa, niin sen takia jäi vähän huono fiilis hyppäämisestä. Pari kieltoa tuli, mutta yli mentiin kaikesta kuitenkin.

Hyppäsin myös keskiviikkona, jos saisin paremman fiiliksen kisoja varten ja jos itsekkin osaisin jotain. Ja Satu lupautui tulla muistuttelemaan ja huutelemaan asioista mitä ei aina itse välttämättä muista. Verkkasin ensin kaikkia askellajeja ja yritin saada reippaammaksi, mutta siitä ei tullut mitään. Hevonen oli todella tahmea, niin tahmea, ettei se ole pitkään aikaan edes ollut. Satu sitten haki mulle kannukset, kun itse en kirjaimellisesti jaksanut. Sara oli silti vastahakoinen, eikä sitä olisi millään kiinnostanut hyppääminen.

Hyppäsin ensin ympyrällä ristikkoa, mikä myöhemmin nostettiin pystyksi. Ensimmäisillä kerroilla Sara kielsi, mutta sen jälkeen hyppäsi kuitenkin sen hyvin. Hyppäsin sitä ympyrällä molempiin suuntiin. Sen jälkeen tulin sarjaa, missä oli ekana ristikko ja sitten pysty. Tultiin se heti hyvin ja osasin itse olla hyvin hereillä. Hyppäsin sarjaa muutamia kertoja ja jossain vaiheessa ristikko nostettiin pystyksi. Sarjan jälkeen menin yksittäisenä okseria, mille muistaakseni ei tullut kieltoa ja meni tosi hyvin! Okserin jälkeen tulin siniselle lankkuesteelle, mikä oli Saran mielestä hirvittävä. Se kielsi, kielsi ja kielsi monta kertaa, mutta kun tulin kunnon laukassa mentiin yli ja sen jälkeen estettä sai nostaakkin ja mentiin ongelmitta yli :) Lopuksi tulin sitten ratana koko jutun ja hyvin meni. Lyhyen loppuverkan jälkeen pitikin jo lopettaa, mun kuollessa janoon, maha- ja nilkkakipuun.

Todella tyytyväinen fiilis jäi ja muutenkin oon todella ylpee nyt ittestäni, kun pysyin tälläkertaa menossa mukana. Sara olisi saanut olla reippaampi, mutta onneksi sekin vähä innostu ja laukka alko pyörimään loppua kohden. Nyt saa tyytyväisenä mennä kohti kisoja! Tänään teen jonkun vähän rennomman treenin ja taivuttelen ja perjantaina perustreeni. Launantaista on tulossa huippu päivä, kun lähden vanhojentanssimekkoja sovittamaan puoleksi yhdeksitoista, kisat alkaa kahdelta ja illalla kavereiden ja Jonin kanssa syöminkien yöhön! Vastausvideo ei ollut ehtinyt ladata yön aikana, mutta tässä teille tämä tippumisvideo viimme syksyltä (?) en oo aiva varma koska tämä onkaan otettu, kuitenkin silloin kun viimmeksi hyppäsin. Kyseessä on ensimmäinen tippuminen Saralta, jopa useampaan kertaan päätin silloin maastoutua. Älkää äänistä piitatko, vain hienosta tippumisesta :D


2 kommenttia:

  1. onko sara edelleen noin laiska? :D näyttää nimittäin tuossa vanhassa videossa todella laiskalle, enkä tuossa videopostauksessa ainakaan nähnyt että sun olis tarvinnu noin vahvoja apuja käyttää :D täs näkyy tosi hyvin kuinka paljo ootte kehittyny ton laukan kans!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se vähän riippuu päivästä, mutta alkaa olla jo suhteellisen reipas melkein joka päivä, joitakin päiviä lukuunottamatta :) On parantunut kyllä laukka, mutta tekemistä siinä silti vielä on! Kiitos :) pitää jaksaa vain tehdä töitä sen eteen!

      Poista