Sivut

lauantai 17. tammikuuta 2015

Eskadron

Olimme äidin kanssa tänään Seinäjoella shoppailemassa ja perinteiseen tapaan pitää aina käydä Hööksissä, sekä Kotieläintarvikkeessa (entinen Haaramo). Olimme tilanneet Hööksistä tarjouksessa olevan villaloimen, mutta se ei ollutkaan vielä tullut, niin emme saaneet sitä vielä. Isä todennäköisesti noutaa sen Hööksistä matkanvarrella, kunhan se nyt vain saapuisi. Saralla on vain tällähetkellä yksi kaulakappaleeton toppaloimi, joten tarvitsimme kipeästi toisen. Hööksin tarjoustoppaloimista ei ollut enää kokoja, joten ostimme sitten normaalihintaisena Showmastersin Dougal -talliloimen hintaan 60€. Loimi osottautui todella hyväksi ostokseksi ja pääsikin heti käyttöön tallille päästyämme. Loimen lisäksi ostimme Claridge Housen -otsapannan, koska se oli niin hyvässä alennuksessa ja äiti halusi sen ostaa, meni se rikki nopeasti tai ei. Kauniilla otsapannallakin oli hintaa vain 6,20€.


En ole koskaan omistanut otsikossakin paljastettua merkkiä hevosvarusteiden suhteen, eli Eskadronia. Merkki on minulle entuudestaan tuttu, mutta käyttökokemuksia oikeastaan merkin suhteen ei ole. Olen oikeastaan karttanut kalliiden merkkien ostamista, mutta kyllä alkaa itsekkin pikkuhiljaa tajuamaan sen olevan kaiken kannalta kannattavampaa. Laatu säilyy ja kestää, sekä maksaa yleensä itsensä ns. takaisin. 


Kotieläintarvikkeesta päätin ostaa joululahjarahoillani Eskadronin tuotteita ensimmäistä kertaa heti kolme. Kokeiluun pääsivät satulahuopa, bootsit lampaankarvareunuksella, sekä tietysti satulahuopaan sopivat pintelit.  



Tuotteiden ostaminen kirpaisi kukkaroa ihan tarpeeksi ja päätinkin olevani huhtikuuhun saakka lakossa, etten saa ostaa ollenkaan hevosvarusteita, ellei jokin akuutti tilanne iske (esim. loimi mennyt rikki). Huhtikuussa on taas Tampereen Hevosmessut ja ollaan äidin kanssa menossa sinne, koska tykkäsimme olla siellä viimme kerralla. Mukavaa edes kerran vuodessa Hevosmessujen merkeissä viettää äititytär -viikonloppua, tehden tietenkin tyttöjen juttuja.


Saralla on yhdet bootsit, jotka ovat perus kumiset ja vielä kaikenlisäksi valkoiset. Kyseiset bootsit ovat aivan liian isot ja eivät muutenkaan istu Saran jalkaan. Olen kauan haaveillut neopreenisistä, varsinkin unelmana ovat olleet karvareunaiset bootsit. Kotieläintarvikkeella on laaja bootsivalikoima ja Eskadronin karvareunallisia bootsejakin on ruskeana, valkoisena, sekä mustana. Päädyin mustiin Eskadronin bootseihin, koska Saran muutkin kouluvarusteet ovat mustia ja mustassa värissä ei lika niin hyvin näy, kuten esim. valkoisessa. Bootsit maksoivat ruhtinaalliset 49€, joten saavat kyllä olla hintansa väärti.


Ihastelin Eskadronin satulahuopaa jo koulussa hypärillä Kotieläintarvikkeen sivuilta. En kuitenkaan osannut aavistaa, että kyseisen kappaleen kanssa lauantaina poistuisin liikkeestä. Olen haaveillut Eskadronin huopia jo kauan aikaa, koska niiden ulkonäkö miellyttää erityisesti. Jopa nämä Cotton -satulahuovat ovat yksinkertaisuudessaan hienon elegantteja. Kyseinen väri, Ice Blue, on kyllä niin kaunis mielestäni ja osasin kaupassa jo kuvitella kuinka se sopii tummalle hevoselleni. Eskadronin Cotton satulahuovat, eivät ole oikeastaan edes niin kalliita, kuin voisi ajatella. Vaikka kyllä 32,90€ ehdottomasti rahaa on ja sillä olisi voinut paljon muutakin ostaa. 


Liikkeeseen saavuttuani, ensimmäisenä huomioni kiinnitti kuitenkin Ice Bluen väriset fleecepintelit. Jonka jälkeen satulahuovankin ja bootsit löysin, niin palaset vain loksahtivat paikoilleen. Pintelit maksoivat 26,90€ ja ovat täysin pelkkää paksua fleeceä. Uskoisin pinteileiden siten myös olevan miellyttävät hevosen jaloissa. 


Nyt olen onnellinen (ja köyhä) Eskadronin Autumn-Winter 2014 rajoitetun malliston kappaleiden omistaja, enkä toivottavasti tule katumaan. Käyttökokemuksia jaan, mutta nämä (bootseja lukuunottamatta) tulevat tuskin kauhean vakituiseen arkikäyttöön. Onko teillä Eskadronin tuotteita? Oletko kokenut ne hyviksi? Huomenna onkin Joonas Orannon valmennus ja kuvaaja tulee mukaan, joten palaillaan seuraavaksi valmennuksen merkeissä :) Itse juuri huomasin, että olen postailemassa päivän liian myöhässä... Tämä on ollut ihan vain virheellisestä laskennasta johtuvaa, joten suokaa anteeksi vitosen matikkani! :D

4 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen tuo huopa ja sen väri, upea! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itse kyllä lumouduin täysin kaupassa kyseisen värin nähtyäni ja taisin menettää järkenikin samalla :D

      Poista
  2. aivan ihanan värisiä nuo pintelit ja huopa! tosi kivan näkösiä juttuja oot ostanu :)

    VastaaPoista