Sivut

maanantai 5. tammikuuta 2015

Mitä Saralle kuuluu?

Saralle kuuluu tosi hyvää ja se on ollut kaikin puolin terve. Laihtua se saisi vielä, mutta ei ole mielestäni enää niin äärettömän lihava. Ensimmäistä kertaa annoin hepalle pienimuotoisen loman jouluna. Yleensä oon joulusta huolimatta käynyt ratsastamassa joka päivä, mutta oli vähän parina päivänä heikko olo, kun oon ollut itse kipeänä juuri ennen loman alkamista. Halusin muutenkin kotona olla äitiä auttamassa ja maneesi, sekä kenttä oli kaiken lisäksi huonossa kunnossa. Maneesin pohjan hiekka on niin hienoa ja tivistä, niin se on pakkautunut aika kovaksi. Kyllä siellä askellajit läpi voi mennä, mutta pellolla on paljon kivempi mennä. Ulkokentällä taas on hirvittävästi paakkuja, muuten se olisikin tosi hyvä. Onneksi Saralle on helppo antaa lomaa, koska se ei oikeastaan kerää itseensä ylimääräistä energiaa, mahaa vain ;)



Sara on liikkunut todella innokkaasti, varsinkin kun on päässyt pellolla menemään. Sunnuntaina Sara sai juosta Miran kanssa maneesissa ja voi että kun intoa olikin :D Sara on päässyt liikkumaan suhteellisen monipuolisesti loman jälkeen, välillä rennommin ja välillä vähän rankemmin. Pakkasten takia kuitenkin kankeutta löytyy aika paljon, mutta pitää vain verrytellä käynnissä paljon.

Joidenkin kuvien laatu on kärsinyt, mutta pidän niitä esillä, kun niistä näkee hyvin millä mielin ollaan oltu matkassa ;)

Pestiin iskän kanssa Sara viimme tiistaina klippausta varten solariumin alla ja se sujuikin yllättävän hyvin, sekä hevonen kuivui nopeasti. Keskiviikkona päästiin klipperi hakemaan ja torstaina aloitettiin klippaus. Klipperin terät on todella huonot, niin nyt meillä on sitten puoliksi klipattu hevonen :D voitte varmaan vain kuvitella kuinka typerän näköinen se on. Toivottavasti saataisiin se klipattua nyt tiistaina loppuun! On niin huippua kun Sara seisoo klipatessa nätisti, harmi vain sen klipperin suhteen. Meinasin aluksi teille tehdä klippausvideota, mutta ei olekkaan kuvaajaa, niin sain unohtaa sellaiset haaveet.


Joni oli kuvaamassa mun ja Saran menoa yksi maanantai, osa kuvista vain meni tosi epäselviksi :/ Pitää uusiste mennä kuvailemaan joku päivä ja varsinkin jos lunta tulisi vielä lisää! Ja saisin tämän klippausoperaation selväksi.




Kun Sara tuli meille, niin sen loimien koko oli 135cm, mutta eipähän ole enää... Tuntuu vain mahdottomalta saada loimia myytyä ja ostettua tilalle oikean kokoisia. Olisiko täällä jollain tarvetta 135cm loimille? :) Olisi sadeloimia, vuorettomina, vuorellisina, kaulakappaleellisina, sekä sisätoppaloimia ja oikeastaan ihan mitä vain. Jos kiinnostus heräsi, niin laita sähköpostia katri.vilperi@gmail.com tai jos olet kaverini esim fb niin laita vaikka sinne. 



Toivottavasti asiat alkaa pikkuhiljaa ratkeamaan, Jonna on tulossa ratsastamaan Saran huomenna, yritetään klipata Sara huomenna loppuun ja Jonna kokeilee myös estesatuloita, jos pääsisin sitten taas estevalmennuksiin (ylipäätänsä hyppäämään!) :) Orannon Joonas tulee valmentamaan taas tallillemme 17.-18.1.

2 kommenttia: