Sivut

sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Kiireiden keskellä

Mulla on ollut nyt ihan hirvittävä kiire joten en ole ehtinyt tänne blogin puolelle tulla laittamaan yhtään mitään. Hirveesti olis kaikkia asioita mitä haluaisi tulla kertomaan ja toteuttaa muutenkin kaikkia videosuunnitelmia yms. mutta aika on vain liian suuri rajoittava tekijä. 


Viimme viikonloppuna kun olin äidin kanssa Seinäjoella, niin kävimme myös ostelemassa itsellemme vaatteita. Alennuksia oli vielä todella hyvin jäljellä, niin kaiken oikeastaan löysin jonkinlaisella alennuksella. Ei ehkä kirpaissut sen takia ostaa Saralle niitä hienoja tavaroita! 

 Halosesta löysin ihana pitkähihaisen 15€ (ovh. 34,90€). 


H&M mukaan tarttui normaalit tummansiniset farkut 5€ (ovh. 12,95€) ja kauluspaita 10€ (ovh. 14,95€). Vaaleanpunainen puolipitkähihainen pitsipaita 20€ (ovh. 29,95€) Vilasta.

Asuista olisi tarkoitus myöhemmin saada kuvat, niin hahmottaisi paremmin miltä ne näyttävät päällä :) Ongelmana on kuitenkin se, että en haluaisi kuvia ottaa sisällä... Pääsen 4 koulusta lähes joka päivä ja on jo oikeastaan pimeää kun kotia pääsen. Toivottavasti alkaisi pikkuhiljaa olemaan valoisampaa! Melkein vain viikonloppuisin pystyy jotain kuvailla ja blogiin panostaa, kun arkisin se tuntuu olevan todella hankalaa monen eri muuttujan takia. Ja nytkin kun en ollut edes viikonloppuna kotona niin tuntuu, että kaikki lässähtää käsiin. Toivottavasti saisin seuraavana viikonloppuna tehtyä kaikkea kivaa teille vähintään edes luonnoksiksi! :) Bannerikin vaihtuu kunhan kuvat saan otettua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti