Sivut

torstai 29. tammikuuta 2015

What things i got?

Oon säästänyt rahoja, mitä oon ansainnut tunteja pitämällä, niin päätin tälläkertaa tuhlata osan niistä. Meinasin ensin tilata Sannataralta lisää geelejä ja koristeita, mutta sitten päädyinkin eBayn ihmeelliseen maailmaan. En oo koskaan ostanut sieltä mitään ja muutenkin pidän koko paikkaa aika... ööhh... rihkamapaikkana, että sieltä ei laadukasta saa. eBaystä, ei kannata tilata kuulemma mitään, ellei myyjällä ole Top-rated seller merkkiä. Löysin kyseisen merkin omaavan myyjän, art-la-lic'in.  

Tilasin erilaisia koristeita, 3D-koristeita, glitter dusteja, sekä strasseja. Koristeiden lisäksi ostoskoriin kuului erilasia työkaluja, siveltimiä, dotting tooleja yms. erilaisia juttuja koristelua varten. Mulla on siveltimiä geelejä varten, mutta nyt halusin siveltimiä koristeluja varten. Ostin vain yhden geelilakan, koska en luottanut niiden hyvyyteen. Kyseessä on punainen lakka, jonka pitäisi hohtaakkin pimeässä, mutta saa nähdä millainen se on kun sitä pääsee kokeileemaan. Viimeisenä, mutta vähäisempänä tilasin vielä tippejä, tippileikkurit ja liimaa.

Ajattelin liima olevan huonoa, mutta se onkin superliimaa!

Sain Jonilta kätevän laatikon tipeille :')

Osa tilauksesta saapui, mutta uupumaan jäi glitterit, dotting toolit, kynsilakka, siveltimet ja tippileikkurit. Niistä olisi tarkoitus tänään lähettää viestiä, että mikä on homman nimi. Saapuneisiin tuotteisiin olen kuitenkin ollut tyytyväinen. Yhtenä viikonloppuna karsin kaikki kuivat lakat roskiin ja käytettävät lakat lakkasin kiekkoihin. Kiekot myös merkkasin ja kirjoitin niistä tiedot vihkoon, niin pystyn helposti etsimään tiettyjä lakkoja. 



Harmittavasti numeromerkinnät näkyvät lakkojen takaa...

Halusin lisää ja erilaisia kynsikoristeita strassien lisäksi. Lisäksi mielessäni pyörivät tulevat vanhojentanssit ja sinne on tietenkin pakko saada söpöt prinsessakynnet. Jonkinlainen idea omiin kynsiin on jo ja muutamalle kaverille pitäisi kynsiä tehdä seuraavalla viikolla.  Joten eiköhän hiljattain tuotoksianikin tule blogin puolelle esille :) Omiani en viitsi vielä tehdä, vasta sitten kun olen muutamat kynnet muille tehnyt. Uskon sen olevan helpompaa jos itselläni ei ole kauhean pitkiä kynsiä (omat tällähetkellä kauhean lyhyet) ja aijon itselleni laittaa vanhoihin tipit. 




Palailen asiaan kunhan nyt vain saisin kynsiä tehtyä ja/tai loputkin tilauksesta kotiin :) Päätin tehdä tähän väliin taas vähän muunkinlaisen postauksen kuin heppajutuista, koska niihin on ehkä eniten ideoita ja niitä on tulossakin ihan mukavasti.

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus ja saattaahan olla, että ne muut jutut tulee myöhemmin :) Varsinkin heppapostauksia odottelen innolla :3! Olis kiva nähdä joskus kun menet ilman satulaa jos niin joskus menet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun pidit vaikka heppajutut on enemmän mieleesi :) kun välillä tuntuu olevan haastavaa olla kaikkien mieleen. Itsekkin ajattelin ensin niin, mutta oon kohta jo kuukauden odottanu noita loppujakin tavaroita.... :/ Enköhän sellaisen voi jossain vaiheessa toteuttaa :) kiitos ehdotuksesta!

      Poista