Sivut

keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Totuus Babylipseistä

Olen kauan aikaa miettinyt tämän postauksen tekemistä, mutta nyt vasta saan sen tehtyä. Enää ei minua oikeastaan asia ärsytä, mutta asiaa silti ajattelen vielä välillä. Mikä saa ihmiset ostamaan Babylipseijä? Ja mikä tekee niistä niin hyviä? Miksi ihmisten pitää hehkuttaa Babylipsejä? Tekevätkö ihmiset vain niin, koska tuote on heidän mielestään oikeasti hyvä vai vain sen takia koska muutkin tekevät niin?

Ostin loppukesästä yhden Babylipsin, "makuna" Cherry Me. Päätin kokeilla kyseistä tuotetta, koska huulirasvan suurkuluttajana halusin sen myös testata. Mielestäni osaan ihan hyvin arvioida, mitkä huulirasvamerkit ovat hyviä ja mitkä kosteuttaa huulia pitkään jne. Babylipsin suhteen odotukset olivat todella korkealla, koska olivathan muut kehuneet sitä kauheasti ja ostavat vähintään yhden jokaista "makua".


Itse kun ensimmäistä kertaa käytin Babylipsiäni petyin todella pahasti. Babylipsit kosteuttavat todella kehnosti, ne kosteuttavat ehkä viisi minuuttia, kunnes huulet olivat taas kuivat. Ainoa tarkoitus mihin itse voisin Babylipsejä käyttää, ovat vain ne värilliset, mitkä tuovat suhteellisen kivan värivivahteen huulille. Voisin sanoa, että joidenkin Babylipsien väri on ainoa positiivinen puoli niissä, paitsi hajukin on miellyttävä. Kuitenkin voiteen rakenne on mielestäny jännän kevyt, kun vertaa joihinkin muihin merkkeihin. Babylipsit leviää ainakin itselläni hyvin herästi ja lopputulos on kaikkea muuta kuin kaunis, jos sattuu värillinen olemaan. Babylipsien hintaan en kuitenkaan puutu, koska se on jokaisen oma asia kuinka paljon haluaa huulirasvoista maksaa.


Lyhyesti sanottuna minulta ette oikeastaan tule saamaan suositusta Babylipsien ostoon. Itse petyin niihin pahasti, oli sitten odotukset liian korkealla tai oikeasti ne eivät ole niin laadukkaita kun ihmiset ylistää. Mieluusti en haluaisi kommentteja siitä kuinka Babylipsit ovat niin parhaita, vaan haluaisin kommentteja siitä, että jos olet myös pettynyt Babylipseihin, niin miksi? Olisi mukavaa kuulla myös muiden ajatuksia kyseisestä tuotteesta, jotka ovat samalla kannalla minun kanssani!

PS. Tein kyselyn tuohon oikealle, koska minusta tuntuu, että Anonyymit ovat kaikkein aktiivisempia, mutta en tiedä kuinka paljon heitä suunnilleen on. Olisi mukavaa tietää arviolta kuinka paljon heitä on, niin pysyisin suunnilleen lukijamäärän perässä :) Rekisteröityneet lukija vain tuppaavat olevan hiljaisempia, joten rohkeasti vain kommenttia tulemaan!

4 kommenttia:

  1. Munki mielestä baby lipsit on huonoja, eikä kosteuta yhtään...
    Mut kerran yks mun kaver sano, et se oli ostanu sellasen valkosen (niitäkin on nykyään) ja se on tosi hyvä.
    Mäki sit ostin ja huomasin aika ison eron värillisiin! Kantsii kokeilla! Ei sekään ole nii hyvä ku jotkut apteekista ostetut, mut on parempi ku ne värilliset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun joku muukin on samaa mieltä! :) ja uskon tuon jäävän mun ainoaksi, etten lisää niitä osta.

      Poista
  2. niitä värittömiä ei todellakaan kannata hankkia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en aijotkaan, itellä eosin huulirasvat käytössä :)

      Poista