Sivut

lauantai 3. tammikuuta 2015

Kynsijuttuja!

Sain kannatusta ajatukselle, että esittelisin näitä kynsijuttuja, tarkemmin geelilakkauksien tekemiseen tarvittavia juttuja :) Sain tämän aloituspakkauksen joululahjaksi ja se tilattiin Sannataralta. Samalla aloituspakkauksen lisäksi tilattiin kaksi geeliä, vaaleanpunainen (helmiäinen) ja laventelin värinen, sekä pinkki glitter dust. Sannataralla on kamppanja, että saa tilauksen mukaan kaupanpäällisiä, jos tilaa yli 15e. Sain kamppanjan myötä kaksi strassikiekkoa, jotka tulevat varmasti käyttöön!

Edessä olevat strassikiekot saatuja Sannataralta ja takana oleva kaverilta saatu! Ja keskellä pinkki glitter dusti mikä ostettiin :)

Aloituspakkaus sisältää nämä asiat:
1 x UV-valolaite + lamput, 36 W, vuoden takuu (ei koske lamppuja)
1 x Pohjageeli, 5 ml
1 x Rakennegeeli, kirkas, 5 ml
1 x Viimeistelygeeli, 5 ml
1 x 1-vaihegeeli, 5 ml
1 x Primer, 15 ml
1 x Kynnenpuhdistus/pyyhkäisyaine (asetoniton), 100 ml
1 x Siveltimien puhdistusaine, 100 ml
5 x Geelisivellin
1 x Puhdistusliinat, 75 kpl
2 x Banaaniviila, valkoinen, 180/100
1 x Buffer, valkoinen
1 x Kynsienhoitoöljy, 15 ml
1 x Suomenkieliset tarkat ohjeet



Uunin pohja on ihanan turkoosi! :)


1. Kynsinauhaöljy / 2. Primer / 3. Siveltimien puhdistusaine / 4. Kynnenpuhdistusaine

Halusin aloituspakkauksen, missä ei ole ollenkaan tippeihin vaadittavia välineitä ja juttuja. Päätin, että tilaan ne myöhemmin, koska pelkissä geeleissä on varmasti aluksi sopivasti opeteltavaa ja en halunnut itselleni heti tippejä kynsiin.

Itse ihastuin geelikynsiin oikeastaan jo vain sen takia, että saan yhdistää kaksi intohimoani, hevoset ja kynnet. Geelilakkauksen ansiosta ei tarvitse joka päivä olla lakkaamassa kynsiään ja kynnet eivät katkea. Saan nyt siis hyvillä mielin tehdä kumpaakin ;) Kauheasti tekee mieli oppia uutta ja harjoitella.

Järjestin kaikki tarvikkeet koriin ja korissa niitäkin on pikkulaatikoissa. Geelien päälle kirjoitin niiden nimet, värin, mistä se on ostettu, sekä tuotenumeron. Näin pystyn helposti etsimään nopeasti tietyn värisen geelin tai jos geeli on loppu pystyn tuotenumeron myös katsomaan nopeasti. Geelejä tuskin ostan edes niin nopeasti, ettenkö jaksaisi niitä merkitä. 



Okei näkyy pukkien sivuissakin nimet, mutta helpompi näin jos geeliä on paljon ;)

1. Buffer / 2. Löytämäni hiekkaviilat / 3. Kynsinauha"työnnin" (saatu) / 4. Viiloja / 5. Siveltimet

Siveltimistä osa on erikokoisia, mutta eivät kauheasti!


Tälläset kynnet mulla on tällähetkellä :)

Jaoin tämän postauksen kahteen eri osaa, koska muuten tästä olisi tullut aivan liian pitkä! Joten seuraavaa osiota odotellessa ;) Kunhan paketti saapuu...

2 kommenttia:

  1. Moikka! Onnea kynsiharrastuksen pariin :) Tuo "turkoosi pohja" on muuten suojamuovi joka pitäisi poistaa ennen käyttöä. UV valo heijastuu pohjasta paremmin kun suojamuovia ei ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) ohoh otankin sen pois kun seuraavan kerran niitä käytän, olisi ollut kyllä kiva että pohja olisi ollut turkoosi :D jännä kun missään ohjeissa ei mainittu sen muovin poistamisesta mitään...

      Poista