Sivut

sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Converset

Todella monella on omat converset, mutta minullapa ei ole koskaan ollutkaan. Viikko sitten kuitenkin päätin, että tänä vuonna en aijo ostaa H&M'n perustennareita, jotka kestävät vain yhden kesän. Mieleeni tuli ensimmäisenä converset, koska monella ne ovat kestäneet todella kauan. Kokojen puolesta vain mietin aika paljon, koska conversen kengillä on kaiken maailman puolikokoja yms. Onhan se toisaalta hyvä, mutta itselle se teki asian hankalaksi :D


Kävimme kaupareissulla yksi päivä katsomassa onko Kauhajoen kenkäkaupassa haluamanlaisiani conversejä. Halusin lyhytvartiset, koska uskon niiden olevan mukavemmat kesällä, kuin varrellisten. Värinkin suhteen oli heti ajatus, koska olen muistaakseni nähnyt näiden väriset jollakin joskus. Kenkien piti olla siis jokseenkin corallin väriset, eli ei vaaleanpunaiset, mutta ei myöskään persikan väriset - jotain siltä väliltä.


Koska Kauhajoelta ei löytynyt juuri sen värisiä kenkiä kuin olisin halunnut, yritin netistä katsella löytyisikö sen värisiä, mitä haluan. Suhteellisen nopeasti löysin FarkkuStoren nettisivut ja nettisivuilla sattui olemaan kaikki conversen kengät alennuksessakin.  Yhdet converset olivat väriltään carnival pink ja kuvissa väri näytti juuri sellaiselta kuin halusinkin kenkien värin olevan. 


Tilasimme kyseiseltä nettisivustolta nämä kengät ja sain jännittää ovatko kengät oikean väriset "luonnossa" ja ovatko kengät oikean kokoiset. Kenkien ovh. on 79.95e, mutta ovat vieläkin alennuksessa hintaan 59.96e. Muita kokoja paitsi 37 löytyy vielä, näköjään nappasin viimeisen koon 37 ;) 


Kengät tulivat parissa päivässä ja muutenkin palvelu pelasi. Ainoa huonopuoli kyseisellä sivustolla oli se, että postikulut olivat n. 8e. Kengät olivat onneksi oikean kokoiset ja vielä juuri oikean värisetkin :) Kengät ovat mielestäni hiukan vaaleammat, eivätkä aivan niin pinkit kuin kuvissa ovat. Toivottavasti näillä kelpaa ja on hyvä köpötellä kesällä menemään :)

8 kommenttia:

  1. Kuka lähtee tuomaan jtn toiselta puolelta suomea alle 8€n, noi postikulut oli halvat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo edes halvat ja ne ei ollu alle sen 8€ :) horzeltaki ku tilaa jotain saa ilman postikulujaki, niin... :D

      Poista
  2. Ihanan väriset kengät oot ostanu! Mäkin haluaisin converset, mutta saa nähdä hankinko niitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Mäki oon kauan ollu että ostaisko vai eikö mutta nyt vasta monien vuosien jälkeen tuli sellanen fiilis että miksei :D kaikkea pitää saada kokeilla

      Poista
  3. Ihanat kengät! Mulla olis kysyttävää kisojen suhteen. Oon aatellut osallistua kesällä/syksyllä heC seurakisoissa. Minkälainen kisa-asun pitäis olla? Onko kannukset pakolliset? Saako hevosella olla kolmipalakuolainta, jossa keskimmäinen pala on laatta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Kisa-asuna riittää seurakisoissa/1-tason kilpailuissa siisti ja asiallinen ratsastusasu. Mun käsittääkseni kannukset eivät oo pakolliset, mutta mun mielestä ne on hyvä olla. Kuolaimista en osaa sanoa, kannattaa katella ratsastajainliiton materiaalisalkusta säännöt jos on vähäki epäselvää :)

      Poista
    2. Kiva jos voin olla avuksi :)

      Poista