Sivut

sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Haikein terveisin

Postaukset tulee vähän ristiriitaisessa järjestyksessä, mutta olkoon nyt. Teenkin sen virheanalyysini tämän postauksen jälkeen. Viime maanantain tuntia oli Eve kuvaamassa, niin sain sieltäkin materiaalia. Tälläkertaa en niin pitänytkään tunnin aiheesta, mutta laukkapuomia oli kiva harjoitella. Tunnin ideana olivatkin puomit. Menimme ensin puomeja pitkillä sivuilla ja lyhyillä sivuilla teimme pääty-ympyröitä, kevyessä ravissa.


Tehtävään lisättiin pikkuhiljaa lisää juttuja. Puomien päällä piti istua harjoitusravissa, mutta muuten piti kevyessä ravissa suorittaa tehtävä. Puomista katsottuna vasemmalle tehtiin voltti, eli puomien yli, voltti, puomien yli ja suoraan. Tähän tehtävään lisättiinkin myöhemmin, että puomien jälkeen tehtiin voltti laukassa ja siirryttiin raviin ennen puomeja. Toivottavasti saatte jonkinlaista hahmotusta, koska tuntuu, että selitän hirvittävän sekavasti. Kokonaisuudessaan tehtävä meni ihan hyvin, mutta Sara tuntui aika väsyneeltä kisojen takia (Alavuden kisat olivat olleet edellisenä päivänä). Saralta ei saanut väsymyksen takia sellaista loppurutistusta ja mahtavaa fiilistä, mutta tyytyväinen kuitenkin olin.


Keskiviikkona oltiin maastossa Nea ja Nebu seurana, mutta torstain ja perjantain Sara sai vapaaksi. Lauantaina ja tänään ratsastin Saran kuitenkin kunnolla läpi ja lopuksi se menikin molempina päivinä todella hyvin. Eilen ja tänään sai kauan aikaa takuta sen kanssa, saako S tunkea takapäänsä vinoon ja laukata aivan vinossa.... Tänään aamupäivällä kun ratsastin sen sain mennä naamapunaisena ja kuuma oli jo pelkällä hupparilla :D Lopuksi kaikki menikin onneksi kuin piti, mutta voi huhhuh kun olikin hakemista. 

Kaikki kuvat on ottanut Eve

Tähän loppuun haluan vielä sanoa, että taivaalle on syntynyt kirkkaampaakin kirkkaampi tähti ja kaikki tulee aina muistamaan ihanan ihmisen <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti