Sivut

torstai 28. toukokuuta 2015

Koulukilpailut 27.5.

Olimme Jalasjärvellä 1-tason koulukilpailuissa ja menin saman radan mitä Alavudella eli He C 1997. En oikeastaan tiedä mitä pitäisi ajatella, mutta toisaalta olen ihan tyytyväinen. Kaikki sujui ongelmitta, kun puhutaan lastaamisesta yms. Alle 5 minuuttia meni kummallakin kerralla, kun lastattiin. S matkustaakin niin hiljaa ja liikkumatta, että tuntuu, ettei matkassa olisi mitään :D Kisapaikalla S oli kuitenkin rauhattomampi kuin viimeksi, mutta kuitenkn rauhallisempi kuin Alavudella, eli ihan okei. 

Verryttelyyn olin varannut reippaasti aikaa ja S olikin verrytteltyssä tosi hyvä. En kuitenkaan saanut Saran hyvyyttä säilytettyä radalle asti ja koko homma lässähti käsiin. Heti ensimmäisen lävistäjän alussa kun pyysin Saraa menemään reippaammin, päätti neiti nostaa laukkaa. Maneesissa kaksi ihastuttavaa juoksevaa villilasta ei kuitenkaan auttanut tilannetta - eiköhän molemmat keskittynyt kahteen vekaraan. Keskittyminen oli siis aivan siellä jossain muualla, kuin olisi pitänyt. En keskittynyt yhtään ratsastamiseen. Laukkaympyröillä S päätti kaahata ja eiköhän ristilaukka ole tuloksena, kun kiskaisin liian lujaa ulko-ohjasta... Jos kuitenkin pitää jotain positiivista löytää, niin S ei kuitenkaan ollut niin jännittynyt, kuin Alavudella oli.


Tuomari huomautti, että taivuttaa olisi pitänyt enemmän volteilla ja täyskaarroilla, sekä pysäytykset eivät olleet tasajaloin. Loppukommenttina tuomari oli kirjoituttanut, että mukavan nöyrä hevonen. Sitä S kyllä oli ja on, itse vain mokasin totaalisesti. Saimme kuitenkin kokemusta ratsukkona, sekä jälleen hyväksytyn tuloksen. Suurta eroa edellisiin koulukilpailuihinkaan ei tullut, sillä sain vain 2% vähemmän, eli n. 55%. Puhtaaseen rataa tai hyväksyttyyn tulokseen pyrin ja se myös saatiin. Sijoitukset ovat yleensä vain sellaista mukavaa ekstraa :) Voi olla etten hetkeen pääse kisoihin, mutta Kurikkaan olisi kiva lähteä jossain vaiheessa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti