Sivut

tiistai 5. toukokuuta 2015

Jääkiekkoilija ratsailla

Ostin muutaman kuvan Tuulia Nelimarkalta, joka oli kuvaamassa Alavuden kilpailuja :) Pidän kuvista paljon, mutta itse olen vain valkoinen ja kaikki ilmeet ovat ihan järkyttävän näköisiä. Miksi on sellainen tunne, että kaikkien kisakuvissa ilmeet ovat järkyttäviä :D Ainakin omalla kohdalla se pitää varsin hyvin paikkansa.

Pikkuhiljaa olen saanut blogiakin ihan siedettävän näköiseksi. Tyytyväinen en siihen sinänsä ole, mutta luulisin etten enää menetä blogin ulkoasun takia yöuniani. Jos teille tulee ehdotuksia mieleen, niin mieluusti otan ehdotuksia vastaan :) 

Maanantain tunnista on materiaalia, niinkuin eilisestä itsenäisestä hyppäämisestäkin. Niistä on tulossa postaukset kunhan kerkeän ne tehdä :) On ollut kiirettä uusintakokeiden kanssa ja tänäänkin saan heti koulun jälkeen mennä tallille ja tallilta suoraa katsomaan koripallopeliä. Toivottavasti loppuviikosta saa hengähtää ja ehtii tännekin panostamaan. Jalasjärven kisoihin ollaan menossa Nean kanssa, mutta vielä en kuitenkaan ole ilmottautunut. Varmasti menen 50-60cm luokan, mutta 70-80cm en ole vielä varma. Toisaalta se olisi kiva mennä, kun olisi jo rataa alla, jos edellinen menee huonosti, mutta sitten en kuitenkaan haluaisi liian suuristakaan aloittaa. Haluan, että Saran kanssa sujuu kaikki pienet mutkitta, ennenkuin siirryn takaisin isompiin. Tällähetkellä kaikki on mennyt hyvin, mutta koskaan ei tiedä...





6 kommenttia:

  1. tosi hienoja kuvia! :) miksi Sara ei kulje muodossa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) koska en ratsastanut sitä "muotoon"

      Poista
    2. et näemmä koskaan ratsasta sitä muotoon.. ei oo kovin nättiä jos heppa kulkee turpa suoraan edessä

      Poista
    3. Kumpi on sun mielestä nätimpää, se että hevonen ei liiku ollenkaa ja sen pää on asetettu vain tiettyyn paikkaa, mitä sanot muodoksi? Ennen muotoa hevoselta pitää saada peräänanto ja silloin se vasta rehellisesti työskentelee ja hakee itse päälle paikkansa. Miten niin en ratsasta Saraa ikinä "muotoon"? Kyseessä oli helppo c:n kilpailut ja meidän yhteiset ensimmäiset kilpailut, niin en ajatellut pilata hommaa sillä, että yrittäisin ratsastaa sitä "muotoon". Homma olisi aiheuttanut vain pahan mielen, kun hevonen oli kokoajan jännittynyt, niin tiesin ettei siitä mitään tule. Ja näetkö sä mun ratsastuksen joka päivä? niin miten kehtaat edes väittää jotain tuollaista, kun sulla ei ole siitä edes todisteita?

      Poista
  2. Sulla on kiva blogi ja saitkin minusta uuden lukijan. Käyhän lukemassa minunkin blogiani, http://olipakerranhevonen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Tervetuloa! Käyn katsomassa -->

      Poista