Sivut

keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Ruohonleikkuri


Olen aikalailla sellainen ihminen, varsinkin ratsastuksen suhteen, että haluan tehdä kaiken itse. Tallilla olen myös tietyllälailla tarkka esim. Saran tavaroista. On kuitenkin asioita, mitä ei aina voi tehdä vain itse ja apua on tarvittaessa osattava pyytää. Kuitenkaan aina kaikilla ei ole sitä apua saatavilla. Meillä on Saran kanssa sujunut niin hyvin ja tallia vaihtaessa en olisi osannut kuvitella, että saan näin paljon apua kaikessa. Olemme kehittyneet ratsukkona ja ennen kaikkea, Sara menee koppiin ja pääsemme kilpailuihin tallin ulkopuolelle. Siksi haluankin kiittää kaikkia joilta olemme Saran kanssa apua saaneet!


Laidunkausi lähestyy hurjaa vauhtia ja hevosta on pitänyt totuttaa vihreään, aina kun on ollut siihen aikaa. Saran suhteen laidunkausi tuo huonon puolen, nimittäin S lihoaa äärettömän helposti. Siksi saankin olla tarkka ruokinnan ja varsinkin liikutuksen suhteen. S saa suhteellisen vähä väkirehuja tällähetkellä, vain sen verran mitä se tarvitsee jaksaakseen. Jotkut lopettavat väkirehujen syötön laidunkauden ajaksi, mutta itse en nyt koe sen olevan vaihtoehtona meille. Kesällä täytyy jaksaa treenata, monipuolisesti ja varsinkin niin, ettei hevonen pääsisi lihoamaan tuosta kunnosta. Vähän se on kerennyt jo lihoamaan, mutta enempää sen ei saisi.

Päätin julkaista tämän postauksen tähän väliin, niin saatte lauantaina sitten lukea kuinka meillä meni kanki tunnilla :) Olisi mielestäni ollut hieman tylsää, jos olisi ollut usea postaus peräkanaa, missä olisi ollut vain ratsastuksesta juttuja. 

Miten voinkin kuvassa näyttää niin kamalalle :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti