Sivut

sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

I just wanna enjoy the ride

Vihdoinkin sain teille esille tämän videon, minkä olenkin maininnut jo muutamaan otteeseen. Tiistaina alkaakin armoton treenaaminen meidän ensimmäisiin aluekilpailuihin. Tavoitteet eivät ole kovat, mutta haluaisin Saran saada pidettyä tasaisena ja kuulolla koko radan, saavuttaaksemme edes hyväksytyn tuloksen. Paljon on vielä tehtävää ennen kisoja, esim. itselleni vaikean radan opetteleminen. Radan ei pitäisi olla meille vaikea ratsukkona, mutta minulle radan muistaminen tulee olemaan hankalaa. 

Seuraavissa postauksissa esittelen vähän muita hevosia joilla olen päässyt ratsastamaan, sekä meidän kuulumisiamme. Teimme Saran kanssa eilen ensimmäistä kertaa sellaista, mitä emme ole vielä koskaan yhdessä tehneetkään :) Oli aivan mahtava päivä eilen!


Nelliä saan taasen kiittää videon materiaalista :) Sain tänään äidinkin pitkästä aikaa kuvaamaan meidän ratsastusta ja yhtäkkiseltään kuvat näyttivät oikeinkin hyviltä.


4 kommenttia:

  1. Teidän meno näyttää kyllä todella kivalta! Sara näyttää tässä ihan eri hevoselta, kuin yleensä, hyvällä tavalla siis! :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Joo se on erilainen kun sitä saa ratsastettua ns. takaa

    VastaaPoista
  3. säikähtikö Sara tuossa ekassa laukkapätkässä jotain? tosi hienosti ratsastit ja mun mielestä sulla on kiva istunta! :) eikö puoliverisen ravi oo aika isoa niin miten pystyt istua harjoitusravissa noin tiiviisti? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo säikähti :D se ihmetteli miten Jonna oli yhtäkkiä mennyt nurkkaan kun oli tarkoituksena tehdä sinne nurkkaanpäin avoja. Se pelkää muutenkin maneesissa kyseistä päätyä ja on aina jännittynyt siellä päädyssä ratsastuksen alussa :) Kiitos! On se suhteellisen isoa, mutta Saralla ei mielestäni ole niin isoa mitä se voisi olla. Itsestäni tuntuu että heilun siellä aivan liikaa, enkä osaa istua tiiviisti, mutta kiva jos jotenkin onnistun siinä salakavalasti :D yritys on ainakin kova.

      Poista