Sivut

sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Sun is shining and so are you

Voisin vain todeta koko ajan vihdoinkin jotain tapahtuneen. Torstaina sellaisia asioita tapahtui nimittäin kaksi: hevosen peseminen talven pölyjen jäljiltä, sekä ihanien kesäkuvien ottaminen. Kuvat onnistuivat todella hyvin ja saankin olla kiitollinen Jonin ottamista hyvistä kuvista. Kaikenlisäksi hevonen on nyt puhtaana, eikä enää talven jäljiltä pölyisenä ;) Pidemmittä puheitta tässä teille ihanaiset kuvat, mitä torstaina saimme aikaiseksi. En voi millään lakata tuijottamasta kuvia, pidän niistä niin hirmuisen paljon! Joskus kun pääsisi ottamaan auringonlaskuun tunnelmallisia kuvia :)

Yritin tehdä uutta banneriakin, mutten ole täysin tyytyväinen... Yritän varmaankin tehdä vielä paremman kunhan saan ideoita ja aikaa siihen. Uusi taustakin pitäisi löytää jne. Tekee mieli saada blogin ulkoasustakin paljon kesäisempi.

























Mikä kuvista on tiedän lemppari? :) Itse en osaa päättää...

2 kommenttia:

  1. Tuo sun mekko taitaakin olla samaa kangasta, kuin mun hiljattain ostama hame :D Ihanan näköinen mekko onkin! Ja mielettömän upeita kuvia, molemmat edustatte niin hienosti :) Pakko sanoa, etten mäkään osaa päättää suosikkikuvaa, kaikki yhtä hienoja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on, kattelinkin samaa aijemmin sun blogista :D Se kyllä on ja pidänki tosta kuosista/kankaasta paljon. Kiitos paljon <3 Hyvä etten ole ainoa!

      Poista