Sivut

perjantai 31. heinäkuuta 2015

Pian se koittaa...

Yhä hereillä olen, vaikka pitäisi olla nukkumassa, koska päivällä koittaa tärkeät kilpailut. Starttaamme Saran kanssa Helpon B:n ohjelman seuramme ensimmäisissä 3-tason kilpailuissa, tosin luokassa jossa kilpailen itse, voi osallistua 2-tason luvilla. 

Tein tänään ensimmäistä kertaa elämässäni sykeröitä ja vielä ompelemalla.

Olen ollut perjantaina tallilla lähes koko päivän: ensin olimme Joonan kanssa maastossa, tein Saralle sykeröt ompelemalla, olin tiimin talkoissa ja Eve auttoi pesemään hermostuneen tamman. Kyllä, S oli aivan hermoraunio illalla. Laitumelle olisi pitänyt päästä, mutta sen sijaan joutui jäämään loimi päällä sisälle letit päässä, niinkuin mikäkin kouluhevonen. S ei pitänyt tästä ollenkaan, eikä jo hevoseensa väsynyt omistajakaan. Vielä ei jännitä kilpailut, mutta aamulla jännittää varmasti senkin edestä. Kaikki on valmiina, toivon kuitenkin, ettei hevonen ole räjäyttänyt ulkomuotoaan yön aikana ja olisi aamulla vielä näytettävän näköinen :D 

Moni lukee tämän varmaan juuri silloin, kun olemme Saran kanssa tuomareiden silmätikkuina.  Pitäkää meille peukkuja! Toivottavasti kaikki menee hyvin, enkä unohda ratsastaa suorituksen aikana, niin ei Sarakaan lässähdä käsiin ;) Palailen vielä kisan jälkeisiin tunnelmiin, sekä niitä edeltäviin tunnelmiin Hännisen Anun valmennuksen muodossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti