Sivut

lauantai 25. heinäkuuta 2015

Aika näyttää

Pidän todella paljon näistä äidin ottamista kuvista ja olikin ongelmia valita niistä vain osa. Kuvat onnistuivat jotenkin niin hyvin ja äiti oli osannut kuvata paljon monipuolisemmin kuin ennemmin.

Tiistaina oli Jonnan kouluvalmennus, 29.7 tai 30.7 on Hännisen Anun kouluvalmennus ja 1.8. olisi kilpailut edessä. Voi olla, että Jonnan kanssa treenaillaan vielä ennen kilpailuja, mutta katsotaan jos nämä riittäisivät. Kilpailujen takia joudumme enemmän treenaamaan koulua, mutta Saran mielenvirkistyksen vuoksi aijon kyllä muutakin sen kanssa puuhailla, kuin hinkata koulukiemuroita. Viime maastoreissun jälkeen S on ollut hyvin pirteä ja innokkaasti tehnyt kentällä hommia. Haluan jatkossakin pitää sen mielen yhtä virkeänä. Ihanaa huomata kuinka paljon siitä maastosta S nautti, kun se jaksaa nyt taas antaa kaikkensa, eikä ole ollenkaan väsynyt.

Treenit on sujunut hyvin ja meille kuuluu hyvää. Sara saa nauttia vapaa-ajallaan laumassa aikaa, jossa on kaikki tallin hevoset, paitsi kolme. Ainakin on kavereita ja hyvin ovat siellä pärjänneet ilman vekkien tekemistä. Ajattelin hypätä Saran kanssa itsenäisesti tässä lähiaikoina vähän isompaa, sekä laittaa kaikki erikoisesteet kentälle. Onko musta siihen, että tulen rohkaisemaan Saran esteiden yli vaikka se epäröi? En tiedä, nyt aijon ottaa siitä kunnolla selvää. 
















2 kommenttia: