Sivut

tiistai 14. heinäkuuta 2015

Here we are, don't turn away now

Julkaisinkin tämän postauksen ilmn videomateriaalia, lisään sen johonkin postauksen yhteyteen tai teen sille oman postauksen, kunhan saisin yhteistyön toimimaan ja videon ladattua :)

Olemme olleet Saran kanssa Jonnan koulutunneilla 1.7 ja 9.7. Tarkoitus olisi käydä myös toiste, aina kun siihen tulee mahdollisuus. 1.7. keskityimme tunnilla Saran suoruuteen, rehelliseen työskentelyyn, sekä liikkumiseen. Jonna on itse ratsastanut Saran keväällä, joten se tietää hyvin miten sitä tulisi ratsastaa. S menikin lopuksi todella hyvin ja oli niin helppo ratsastaa, että sai itse vain nauttia kyydistä. 

9.7. teimme alkutunnista samanlaisia juttuja kuin edelliselläkin tunnilla. Tälläkertaa S kuitenkin alkoi käyttämään itseään heti alkutunnista ja pyöristyikin mukavasti. Vasemmassa kierroksessa sain olla tarkkana, ettei S työnnä lapaansa ulos. Lapa työntyy vähän ulos, mutta ei paljoa. Kun sai lavan pidettyä paikoillaa työntymättä, S heti pyöristyikin paremmin vasempaan kierrokseen. Teimme tunnilla avotaivutuksia käynnissä ja ravissa. Käynnissä oli aluksi hiukan ongelmia, mutta ravissa sujui lopulta todella hyvin. En vain aina muistanut pitää sitä liikkeessä, koska keskityin avoon liikaa.











Kiitos kuvista kuuluu Nellille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti