Sivut

torstai 16. heinäkuuta 2015

You always knew that you'll be the one that work while they all play

Olen ostanut kamalasti kaikkia juttuja tallille ja nyt aijonkin säästää loput rahat. Voi toki olla, että olen taas viikon päästä jo ostamassa jotain, mutta toivottavasti kuitenkaan en. Yritän pitää itseni kaikin mahdollisin keinoin kurissa ;) Kuitenkin valkoinen kilpailupaita pitäisi takin alle ostaa, koska 1.8 startataan ensimmäinen 2-tason koulukilpailumme Saran kanssa. Muuten pitäisi kaikkien juttujen löytyä, mutta paitaa vain ei vielä ole. Löysinkin pari päivää sitten hevostarvikekirpputorilta ilmoituksen, että eräs nainen myy valkoista käyttämätöntä kouluhuopaa 12e samalla paikkakunnalla, niin piti tilaisuus käyttää. Olen jo kauan aikaa ajatellut, että pitää ostaa edes varooksi valkoinen huopa, niin tässä se nyt vihdoinkin on.


Olen löytänyt Saralle myös kolme loimea (kyllä kuulitte oikein, kolme....). Kyseessä on Eskadronin NXG Jersey Stripe loimi Hepokulmalta ja Börjesiltä Rain Buster fullneck sadeloimi fleecevuorella, sekä Tyfon fullneck 300g toppaloimi. Eskadronin loimi tulee ns. "edustusloimeksi" eli kun lähdemme kisoihin, valmennuksiin jne. jos on niin viileä/kylmä, että loimi on tarpeellinen. Sadeloimi piti ostaa, koska myimme pois Saran vanhan mikä oli liian pieni. Toppaloimi ei ole mikään kedon kaunein kukkanen, mutta tarvitsemme Saralle talveksi toisenkin lämpimän toppaloimen. Loimi ostettiin varaloimeksi, jos toinen loimi kastuu. S kuitenkin klipataan taas syksyllä, niin pitää olla loimi aina päällä :)

Eskadronin loimen kanssa on vähän meneillään juttuja, koska sain väärän loimen, mitä ei edes myydä nettisivujen tuotevalikoiman mukaan Hepokulmalla edes... Joten pitää vähän selvitellä asiaa. En saanut oikein loimista kuvia, joten joudutte tyytymään tuotekuviin linkkien takana.



Mainitsinkin aikaisemmin, että olen hakenut myös Vereduksen suojat postista. Käytössäkin ne ovat olleet jo muutamaan otteeseen :) Olen pitänyt niistä kyllä paljon, näyttävät suojaavankin hyvin. Vielä en kuitenkaan ole päättänyt pidänkö niitä ihan arkikäytössä, vai vain pelkästään kun hypätään. No, ei päätöksen teossa ole onneksi kiire.

Viikonlopun aikana yritän viimeistään saada valmiiksi sen videon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti