Sivut

sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Orannan estevalmennus

Osallistuimme Saran kanssa Orannan Joonaksen estevalmennukseen perjantaina. Seuraavalla kerralla ajattelin osallistua molempina päivinä, mutta nyt en viitsinyt, koska torstaina oli kouluvalmennuskin. Saatte kuulla valmennuksista nyt vähän väärinpäin, koska haluan videotkin esille kouluvalmennuksesta :)


Sain Saraa hyvin aluksi lämmittelyssä ratsastettua pyöreäksi, mutta sitten Joonas pyysi ratsastamaan aivan päinvastoin miten sitä on ennen pyydetty ratsastaa ja miten olen sitä ratsastanut. Siitä menikin sitten itsellä pasmat sekaisin ja olin aivan hämmentynyt. En osannut mitään.


Sara oli laiskempi mitä viimeksi Orannan valmennuksessa, mutta ei se huono ollut ja liikkui kyllä kunhan vain pyysin. Homman ongelmaksi vain muodostuivat omat käteni, minkä olen itsekin tiedostanut aikaisemmin. Pyrimme valmennuksessa ratsastamaan ja ohjaamaan hevosta enemmän pohkeella, kuin ohjalla. Sekin osottautui yllättävän vaikeaksi. 

Kokonaisuudessaan ja varsinkin lopussa valmennus meni hyvin, kuitenkin jotain jäi puuttumaan, nimittäin se vau. Nyt kunhan itse kerkeän ja saan mahdollisesti jonkun avukseni, olisi tarkoitus hypätä Saran kanssa itsenäisesti erikoisesteitä. Viimeinen viikko alkaa maanantaina töissä ja saan vihdoinkin jäädä lomalle :)

Nellille kiitos kuvista ja videoista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti