Sivut

perjantai 12. joulukuuta 2014

LUUKKU 13: Tarvitsetko bannerin?


Jouduin molemmat arvonnat perumaan liian vähäisen osallistujamäärän takia. Siksi päätin, että teen bannerin arvontaan ainoalle osallistujalle bannerin, sekä voisin tehdä kolmelle muulle myös! :) Ei siis tarvitse mitään maksaa, kunhan muutaman ohjeen annat ja lähetät käytettävät kuvat sähköpostiin. Eli kommentoi tähän postaukseen haluavasi bannerin ja jos annan sinulle luvan lähettää sähköpostia niin lähetät sähköpostia näiden tietojen kera:

- Blogin nimi ja osoite / mitä tekstejä haluat banneriin
- Banneriin haluamasi kuvat
- Väritoiveita?
- Bannerin leveys ja korkeus?
- Muuta?

Kannattaa olla nopea, ettei joku muu vie nenäsi edestä banneria! ;) Yritän viimmeistään joululomalla tehdä bannerit eli mahdollisimman nopeasti, ettei ne jää työn alle pitkäksikin aikaa. Kolme ensimmäistä kommenttia "voittaa" ja ne katsotaan ajan perusteella :)

Tässä uusimmat bannerit mitä olen tehnyt oman nykyisen bannerin lisäksi:

Klikatkaa alkuperäiseen kokoon niin näätte laadun jne!


3 kommenttia:

  1. Haluaisin bannerin, Leveys: 1010 Korkeus: Ei niin väliä, ei mikään kamalan korkea kuitenkaan :). Ei erityisiä väritoiveita, mutta ei ainakaan keltaista tai oranssia. Otsikko on: Tahmapäät♥ Ja alakulmaan voisi tulla osoite: Hitaastimuttavarmastih.blogspot.fi Haluaisin aika lailla samanlaisen kun tuo toka "näyte banneri" tuossa. Laitan kuvat faceen sulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laita kuvat sähköpostiini katri.vilperi@gmail.com. Ja kuvat kannattaa olla jossain muussa kun jpg muodossa niin saan banneristakin laadukkaamman.

      Poista
    2. Ja en tee toista samanlaista banneria :)

      Poista